x

La Marató Valencia obri inscripcions per a 2019 premiant la fidelitat dels seus corredors

3 desembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha obert inscripcions per a la que serà la 39a edició, que tindrà lloc l’1 de desembre de 2019, amb l’objectiu de continuar creixent en la participació popular, que enguany ha batut rècord d’inscripcions amb 22.000 dorsals en la millor marató d’Espanya, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València.

Salida Maraton Valencia 2018

Després de la recent edició viscuda en Valencia Ciudad del Running, en la qual es va aconseguir un nou doble rècord de la prova (2:04:31 i 2:21:14), que confirma esta prova com una marató en el Top Mundial, la Marató Valencia, com ja va passar amb la Mitja Marató, vol agrair la fidelitat als seus corredors, per la qual cosa tots els que es van apuntar per a la carrera de l’any 2018 tindran un preu especial fins al 31 de desembre, ja que es poden inscriure, fins a final d’any, per 42 euros, de manera que es manté el preu més econòmic de les últimes edicions. La resta de corredors interessats a participar en la millor marató d’Espanya l’any 2019 podran adquirir els seus dorsals a 50 euros fins al 30 de juny.

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=604S9UYL” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Torna a córrer, amb descompte, la Marató Valencia en 2019[/vcr_button]

Meta

Es podrà triar mànega curta o tirants

A tots els corredors que hagen confirmat la inscripció abans del 30 de juny, l’organització de la prova els donarà l’opció de triar camiseta de mànega curta o tirants durant el procés d’inscripció. Serà una de les novetats de cara a la pròxima edició de la prova, ja que es podrà triar el tipus de camiseta de Luanvi -mànega curta o tirants- que rebran en la bossa del corredor. Esta opció estarà disponible en el formulari d’inscripció fins al 30 de juny de 2019.

Després d’esta data, el preu per a córrer la Marató Valencia augmentarà a 75 euros fins al 30 de setembre, de manera que es premia que el corredor s’apunte abans amb un preu més econòmic, ja que després d’esta data el preu puja a 90 euros.

D’esta manera, la Marató Valencia intenta incentivar i premiar la inscripció dels corredors amb previsió per a dimensionar la prova d’acord amb les xifres d’inscrits, i continuar mantenint els elevats nivells de qualitat i seguretat que l’han caracteritzada. Després d’analitzar la passada edició al detall, s’anunciarà el límit màxim de dorsals i corredors per a la següent edició, com en la Mitja Marató.

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/2kPGqg” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscripció general[/vcr_button]

Packs per a córrer dos carreres a millor preu

A més, del 3 de desembre al 30 de juny, l’organització de la Marató i la Mitja Marató torna a posar a la disposició dels seus corredors el pack d’inscripció a les dos proves, d’esta manera es premia els corredors més fidels de Valencia Ciudad del Running. El preu conjunt per a córrer la millor mitjà marató i marató d’Espanya serà de 70 euros (sense llicència de dia de l’RFEA incloses), la qual cosa suposa un estalvi de 5 euros en adquirir el dorsal per a les dos proves de manera unificada.

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/pack/KZRU5g ” target=”blank” background=”#080400″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: hand-pointer-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Fes-te amb el pack de 2 inscripcions[/vcr_button]

Notícies relacionades