x

Els comerços del centre històric de València tornaran a vestir la ciutat de Marató

9 novembre, 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a col·laborar un any més amb l’Associació de Comerços del Centre Històric de València per a vestir la ciutat amb motius de marató amb diverses accions que es duran a terme durant les pròximes setmanes i fins al 2 de desembre, quan tindrà lloc la 38a edició de la prova organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València.

Esta nova edició d’“Els comerços també corren la Marató” ha sigut presentada per la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor; la gerent i el president de Comerços del Centre Històric, Julia Martínez, i Rafa Torres, i el regidor de Comerç i Espai Públic de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana; els quals han explicat les dos principals accions que caracteritzen esta iniciativa.

En “Els comerços també corren la Marató” es fa un concurs d’aparadors tematitzats amb motius de marató o relacionats amb la carrera a peu. D’altra banda, la segona acció se suma al lema “La Festa de la Marató”, oferint diferents descomptes, ofertes i promocions a corredors i amants de les carreres a peu.

D’esta manera, 25 comerços associats que formen part d’esta acció renovaran els aparadors amb temàtiques de la Marató, mentre que altres 22 ho faran amb fotos de la Marató Valencia, vestint els carrers de la ciutat de València amb este esdeveniment, tal com ocorre en altres grans maratons mundials com les de Nova York o Boston. Clients, veïns i turistes disfrutaran de fotografies espectaculars que representen la Marató Valencia mentre passegen i compren per la ciutat del running gràcies als comerços participants, que, a més, optaran a diversos premis.

Amb esta iniciativa, Elena Tejedor ha assegurat que “s’aconseguix un dels objectius de la Marató València, que és la implicació de la ciutat i com els ciutadans viuen i disfruten esta gran festa”.

Per la seua part, Julia Martínez ha agraït l’oportunitat de sumar-se a esta iniciativa, ha explicat que “este concurs és important no solament perquè anima la ciutat i ajuda a transmetre la magnitud d’este esdeveniment, sinó perquè dóna una gran visibilitat als comerços”.

A més, Rafa Torres ha assegurat que “des de l’organització de la Marató es du a terme un treball fantàstic de suport a la ciutat de València i és un honor per a nosaltres implicar-nos amb projectes importants per a la ciutat”.

Finalment, Carlos Galiana ha explicat que el comerç té una gran oportunitat amb la Marató Valencia, esdeveniment que “ajuda a la internacionalització de València d’una manera única”. A més, el regidor de Comerç i Espai Públic ha declarat que “gràcies a la Marató i a estes accions oferim una millor imatge de la ciutat, la qual cosa es beneficiosa per al turisme i el comerç”.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2018/11/Bases_Concurso-Escaparates2018_ok.pdf” target=”blank” background=”#1d0f0e” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: share” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Consulta les Bases del Concurs[/vcr_button]

Notícies relacionades