x

Declaracions dels guanyadors de la Mitja Marató València 2019: Yomif Kejelcha i Semberi Teferi

10 desembre, 2020

Declaracions dels guanyadors de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP Elit Edition:

Kibiwott Kandie (57:32)

“Estic molt agraït d’haver batut el rècord del món, he estat focalitzat en esta carrera durant les últimes set setmanes i em quede amb la satisfacció d’haver fet el treball ben fet”

“En l’última volta del mundial de la mitja marató, Kiplimo es va emportar la victòria, així que era conscient que havia de vindre ací per totes i això significava batre el rècord del món. Soc conscient que córrec molt bé els últims 5 quilòmetres i que això em podia ajudar a batre Kiplimo, que era el campió de la distància”.

“En el primer atac he vist que els altres responien, a partir del quilòmetre 19 ja m’he adonat que anàvem pel rècord del món i que els tres podíem batre’l”.

“A principi d’any em vaig plantejar si 10K o mitja marató, anava a fer la preparació en proves de cros. Va vindre la pandèmia i va destruir tot el treball que havíem fet, però no em vaig rendir mai, vaig treballar i vaig treballar. Va ser després del mundial quan vaig pensar que podia donar ací a València la meua millor versió i confiava que podia aconseguir coses”.

Genzebe Dibaba (1h05:18)

“Estic molt feliç d’haver pogut córrer ací, no sabia el que podia fer en el meu debut. M’he sentit molt còmoda i estic feliç d’aconseguir esta marca en un prova com València, que ja està molt ben considerada”

“M’estic plantejant, després dels Jocs Olímpics, intentar batre el rècord del món de mitja marató”.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar