x

Els comerciants del centre històric i la Marató impulsen “València Shopping Run”

5 octubre, 2015

Amb l’eslògan “El Comerç també corre a la Marató” es presenta la campanya impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso i l’Associació de Comerciants del Centre Històric i l’Eixample, amb l’objectiu a involucrar els comerços de la ciutat amb el Marató València Trinidad Alfonso, que se celebrarà el proper 15 de novembre.

La Campanya de Promoció “VALÈNCIA SHOPPING RUN” pretén que el comerç valencià explore les oportunitats que la Marató València Trinidad Alfonso oferix a la ciutat i que s’establisquen lligams comercials en favor de tots; Tant dels conveïns, com de la gran quantitat de visitants que, justament en els dies previs a la prova, amb motiu de la marató, aprofiten per conèixer la ciutat i disfrutrar-la.

Paco Borao, president de la SD Correcaminos, com a entitat organitzadora de la prova, valora molt satisfactòriament esta aposta per involucrar el comerç de la ciutat: “Estem molt satisfets que l’Associació de Comerciants del Centre Històric es haja volgut recolzar a la Marató. El principal beneficiat de que la ciutat es bolqui des de tots els sectors és el corredor, que diumenge es veurà acompanyat durant tota la Marató.

En els propers dies, l’Associació de comerciants del Centre Històric i l’Eixample iniciarà una campanya de comunicació destinada a que el major nombre de comerços s’unixen  a la iniciativa i participen en les diferents accions paral·leles que es plantegen dins d’esta “VALÈNCIA SHOPPING RUN “, activitats tan diverses com un concurs d’aparadors, descomptes als corredors i família, regals promocionals com a incentiu a les compres, etc … Totes elles enfocades a favor que la ciutat i la seua marató guanyen en animació de cara a la gran prova esportiva del diumenge 15 de novembre.

Inicialment, ja s’han mantingut una sèrie de reunions que han servit per llançar el projecte i anar donant forma a l’activitat, en què ja s’han interessat més de 75 comerços amb el propòsit d’aprofitar estes sinergies entre la Marató i ciutat. Unes trobades que José Puentes, director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso valora: “Després de les aliances amb hotels, restaurants, les Falles … amb este projecte donem un pas en l’objectiu d’implicar tots els sectors de la ciutat en la Marató de València. El que perseguim és que la ciutat respire Marató a cada racó, per aconseguir que els corredors que ens visiten i els seus acompanyants se sentin en tot moment a la Ciutat del Running.

Un acció nova i atrevida, la de la “VALÈNCIA SHOPPING RUN” que, Carlos Galiana, regidor de comerç de l’Ajuntament de València, valora de forma positiva: “La Marató és una gran oportunitat per a la ciutat i esta acció impulsada per la Fundació Trinitat Alfonos és un esdeveniment que ajuda als comerciants del centre històric i l’Eixample. Tot el que siga crear sinergies en favor de la ciutat i amb el xicotet comerç de fons, ens ajuda a créixer“.

Per la seua banda, per l’associació de comerciants del centre històric i l’Eixample, esta acció és tot un repte en el que volen estar a l’altura i aprofitar al màxim la confiança dipositada en ells: “La Cultura de l’esforç està molt lligada a la mentalitat del comerciant, al dia a dia, on alçar la persiana i mantenir un nivell adequat d’atenció i servei és una carrera de fons, un veritable esforç que resulta vital per al sosteniment de les petites empreses del Centre i que en este cas, ens motiva“, manifestava Rafael Torres, president de la mateixa.

La Campanya “VALÈNCIA SHOPPING RUN” serà, per tant, un incentiu més perquè la Marató València Trinidad Alfonso seguisca consolidant-se com el millor marató en territori espanyol.

Notícies relacionades