x

El Breakfast Run, una prèvia per a tots en vigílies de la Marató València Trinidad Alfonso

30 octubre, 2015

Quan dues coses bones s’ajunten, només poden fer que esta unió done un fruit encara millor. La pràctica de la carrera a peu ha crescut exponencialment en els últims anys, i ara, la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, unirà a corredors vinguts d’arreu del món en un Breakfast Run previ al marató.

El Breakfast Run convocarà prop de 7.000 corredors per fer l’últim entrenament i recuperar forces amb un nutritiu esmorzar abans de la celebració del millor marató d’Espanya. Este últim test festiu i per a tots els públics abans de la Marató València Trinidad Alfonso tindrà lloc el proper dissabte 14 pel Circuit 5K Jardí del Túria i reunirà tots els corredors, ja siguen participants de la prova maratoniana, de la 10K o corredors de la ciutat. L’últim test per a les cames abans de la prova de diumenge començarà al Pont del 9 d’octubre a les 9h i conclourà al Pont de l’Àngel Custodi. En finalitzar este tram d’entrenament massiu amb corredors vinguts de tots els racons del planeta, hi haurà un esmorzar preparat per a tots els participants amb productes típics de la gastronomia valenciana.

Per inscriure en esta última pràctica i disfrutar del Circuit 5K cal formalitzar el registre a la web de la prova (www.maratonvalencia.com). L’activitat té un preu d’1 € per a tot aquell que vullga ser partícip d’esta iniciativa. En la pròpia Fira del Corredor, durant tot el divendres, podràs sumar-te a aquesta activitat i recollir el teu dorsal si encara queden disponibles. Al quilòmetre 0 de l’Breakfast Run (Pont del 9 d’octubre) també es podran recollir els dorsals.

Amb esta iniciativa, València tractarà d’unir a tots els participants de la prova i els ciutadans a través del Breakfast Run. Igual que la resta de grans maratons del món, València oferix l’oportunitat de realitzar l’últim entrenament en un entorn pensat per a la pràctica del running com és el Circuit 5K. Perquè córrer és important, però per poder fer-ho de manera continuada cal recuperar forces i quina millor manera de fer-ho que entre companys i disfrutant de la gastronomia de València, una ciutat de pur running i amb la millor dieta mediterrània.

banner_inscripciones_BREAKFAST RUN_620x220_VL

Notícies relacionades