x

A partir dels 40, Mitja Marató València Trinidad Alfonso

14 maig, 2015

La passió pel running no distingeix d’edats. Qualsevol moment és bo per a calçar-se les sabatilles i eixir a disfrutar de recórrer la ciutat. Així ho entenen els runners que any rere any arriben a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, una distància que suposa un repte per a molts, una preparació per a la Marató València per a uns altres i eixe salt intermedi per a arribar al següent gran repte.

Dins d’eixa diferenciació de quadres d’edats la Mitja Marató València no podia ser una excepció. Dels 40 anys endavant ens trobem amb el pràcticament el 50% dels runners inscrits fins a hui. Un nodrit grup de devoradors de quilòmetres a la recerca de reptes, superació i seguint els hàbits de vida saludables i divertits que aporta el running.

Esta forqueta de corredors arriba fins als 72 anys del corredor més veterà a inscriure’s en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso a data de hui. A més a més, són els runners de 40 anys els que tenen un major nombre de participants en la carrera en categoria masculina i 41 en femenina. Tot un símptoma que, a partir dels 40, el món de les carreres a peu no perd força, sinó tot el contrari.

És important destacar com la participació de la dona és cada vegada més important, tant en el sector de majors de 40 com en el de menors. En l’actualitat quasi un 25% del total són runners femenines, per un 17% de l’edició anterior, arribant a superar la participació masculina en alguna de les generacions d’edats.

Finalment, a nivell anecdòtic, destacar que només un sector d’edat encara no ha registrat cap corredor en la prova. Es tracta dels runners de 69 anys, que encara tenen temps per a animar-se i preparar la prova del pròxim 18 d’octubre.

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

 

Notícies relacionades