x

València Triatló obri inscripcions amb 3.500 places disponibles per a les sis modalitats

29 febrer, 2016

València Triatló 2016 obri inscripcions a través del seu web www.valenciatriatlon.com el dimarts 1 de març a les deu hores. La prova tindrà lloc el pròxim 10 i 11 de setembre i oferix 3.500 places per a les diferents distàncies.

Les primeres 24 hores o fins a esgotar inscripcions s’aplicarà un preu bonificat per a 200 places en distància Olímpica, 100 places en Esprint, 100 places en Superesprint masculí i 100 places en el triatló de la Dona. Posteriorment, s’aplicarà un segon tram de preus del 2 al 3 de març o fins a esgotar les següents 400 places, distribuïdes de la manera següent: 100 per a la distància olímpica, 100 per a esprint, 100 per a superesprint masculina i 100 per a triatló de la dona. Els següents trams de preu s’aplicaran del 4 de març al 15 de juliol i del 16 de juliol al 2 de setembre, dia de tancament d’inscripcions.

valenciatriapertura

Amb l’incentiu de 12.000 € en premis, que es repartiran entre els guanyadors individuals i clubs de la distància olímpica, multitud de regals i sortejos que es faran per als participants de totes les modalitats i una ampliació de serveis de la prova per a competidors i públic assistent a l’esdeveniment. València Triatló 2016 promet ser un èxit i convertir-se en un referent per als triatletes nacionals i internacionals.

La recaptació obtinguda a través de la causa solidària d’esta edició anirà destinada a l’Associació TetraSport, que es dedica a la investigació i l’activitat física adaptada. Al mateix temps que es fa la inscripció es podrà donar 1 € a TetraSport. Tot el que es recapte anirà destinat perquè l’entitat òbriga un nou centre d’entrenament a València i duga a terme activitats orientades a l’adaptació de l’exercici físic a les necessitats de cada persona.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar