x

València Triatló obri inscripcions amb 3.500 places disponibles per a les sis modalitats

29 febrer, 2016

València Triatló 2016 obri inscripcions a través del seu web www.valenciatriatlon.com el dimarts 1 de març a les deu hores. La prova tindrà lloc el pròxim 10 i 11 de setembre i oferix 3.500 places per a les diferents distàncies.

Les primeres 24 hores o fins a esgotar inscripcions s’aplicarà un preu bonificat per a 200 places en distància Olímpica, 100 places en Esprint, 100 places en Superesprint masculí i 100 places en el triatló de la Dona. Posteriorment, s’aplicarà un segon tram de preus del 2 al 3 de març o fins a esgotar les següents 400 places, distribuïdes de la manera següent: 100 per a la distància olímpica, 100 per a esprint, 100 per a superesprint masculina i 100 per a triatló de la dona. Els següents trams de preu s’aplicaran del 4 de març al 15 de juliol i del 16 de juliol al 2 de setembre, dia de tancament d’inscripcions.

valenciatriapertura

Amb l’incentiu de 12.000 € en premis, que es repartiran entre els guanyadors individuals i clubs de la distància olímpica, multitud de regals i sortejos que es faran per als participants de totes les modalitats i una ampliació de serveis de la prova per a competidors i públic assistent a l’esdeveniment. València Triatló 2016 promet ser un èxit i convertir-se en un referent per als triatletes nacionals i internacionals.

La recaptació obtinguda a través de la causa solidària d’esta edició anirà destinada a l’Associació TetraSport, que es dedica a la investigació i l’activitat física adaptada. Al mateix temps que es fa la inscripció es podrà donar 1 € a TetraSport. Tot el que es recapte anirà destinat perquè l’entitat òbriga un nou centre d’entrenament a València i duga a terme activitats orientades a l’adaptació de l’exercici físic a les necessitats de cada persona.

Notícies relacionades