x

València presenta a Mònaco la seua candidatura per a albergar el Campionat del Món de Mitja Marató

9 març, 2016

València podria conèixer durant el dijous 10 de març, si en 2018 el Campionat del Món de Mitja Marató es celebra en la Ciutat del Running. L’espera ha arribat a la seua fi i la IAAF (Federació Internacional d’Atletisme) haurà de decidir quina ciutat que albergarà la 26ª edició d’aquest campionat en 2018.
Al costat de València, amb el propòsit  d’aconseguir la concessió d’aquest esdeveniment, estarà Sopot, una ciutat de Polònia propera a la mar. D’entre aquestes dues eixirà la ciutat escollida per a succeir a Cardiff com a organitzadora del Campionat del Món de Mitja Marató.
La representació valenciana la conformen Paco Borao i Juan Botella, en representació de la la SD Correcaminos, junt a la Regidora d’Esports Maite Girau i el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga. Tots ells han partit cap a Mònaco per a defensar la candidatura de València davant el comitè tècnic de la IAAF.

La capital valenciana es presenta amb l’aval de ser la ciutat amb les millors marques mundials dels últims dos anys en la distància de mitja marató, obtingudes per Abraham Cheroben (58:48 en 2014 i 59:10 en 2015), a més d’haver rebut la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF per l’edició de 2015 de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos.

 

Notícies relacionades