x

València Ciutat del Running visitarà durant el mes de març les fires de Treviso, Barcelona, Roma i Cardiff

2 març, 2016

València Ciutat del Running, amb la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso com a estendards, promocionarà durant el mes de març els seus valors com a destinació de running en les fires del corredor de les proves de la Marató de Barcelona, la Marató i Mitja Marató de Treviso, i les mitges maratons de Roma-Ostia i Cardiff.

La presència de València en estes proves servix com a ajuda per a acabar de convèncer a aquells corredors indecisos que pensen a València com a destinació per a competir en les proves de marató i mitja marató.

Itàlia ja és el país amb el major nombre de corredors estrangers inscrits en la prova (al voltant de 200 participants) en tan sol un mes, la qual cosa augura una alta presència dels runners de la península itàlica. València, que ja va tindre en 2015 amb més de 2.000 atletes italians entre Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso, vol seguir apostant per este país, amb gran afició per la carrera a peu i facilitat en els trasllats cap a una de les grans capitals del Mediterrani.

Entre les proves nacionals de llarga distància, Barcelona té un de les maratons de referència. Etiqueta de Bronze de la IAAF, i amb 40.000 visitants a la seua fira del corredor, serà una de les grans cites en el calendari de carreres. Al costat d’esta prova, la Mitja Marató de Cardiff serà l’esdeveniment principal de l’any en la distància. Allí, en la ciutat de Gal·les, se celebrarà el Campionat del Món de la distància i es donaran cita els millors corredors del planeta amb la intenció de revalidar els títols que van obtenir a Copenhaguen 2014, els kenyans Geoffrey Kipsang Kamworor, en homes, i Gladys Cherono, en dones.

Estes carreres, que concentraran entre elles més de 90.000 visitants i són referència en el mes de març, prenen el relleu de les de la Mitja Marató de Verona i la Marató de Sevilla, celebrades durant el mes de febrero, on ja es va donar a conèixer les bondats de la ciutat de València, el circuit de la seua marató i mitja marató, així com les múltiples facilitats plantejades per a viatjar i adaptar l’estada per a córrer en la ciutat del running.

Notícies relacionades