x

Valencia Ciudad del Running visita per primera vegada la ciutat de Mannheim

7 maig, 2015

En el seu període d’expansió internacional, la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso viatgen este cap de setmana de la mà de València Ciutat del Running a la Marató de Mannheim. La ciutat del sud d’Alemanya és coneguda pel seu poder industrial i gran activitat econòmica, de fet esta ciutat és el bressol del primer automòbil, així com de la primera bicicleta. Compta amb una àmplia xarxa de transports ferroviària que la connecta amb les principals ciutats del país.

Un nou pas en l’expansió internacional de la Marató i Mitja Marató València dins d’una prova que espera a més de 11.000 inscrits en una ciutat que es bolca amb la seua carrera, amb un elevat nombre de visitants a la seua fira, tal com explica l’organització.

Manhein.
Manhein.

La visita a la fira d’esta carrera del sud d’Alemanya és un pas estratègic dins de l’expansió internacional de la prova. Des de l’organització hem captat l’interès del públic alemany per córrer a València i després d’un primer pas en la Mitja Marató de Berlín, ara és el sud de Alemanya el que s’ha buscat per comunicar als runners del país germànic les bonances del nostre circuit , el més ràpid d’Espanya, així com els avantatges climatològiques, la gran animació…

A més, com és habitual enguany a les visites de València Ciutat del Running a les Fires del corredor, els visitants del nostre estand podran participar en el sorteig de dos dorsals per córrer a la Marató València i altres dos per la Mitja Marató; també podran adquirir el seu pack per córrer a València.

Notícies relacionades