x

Valencia Ciudad del Running comunica els guanyadors del sorteig en la Fira de la Marató de Mannheim

13 maig, 2015

L’equip de Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso visitava per primera vegada la Fira de la Marató de Mannheim. El resultat, un grata experiència l’arribada a esta ciutat del sud d’Alemanya on s’ha alçat, com en les anteriors visites al país germà, una gran expectació als runners que han acudit al stand valencià a la recerca d’informació per a poder participar en les nostres proves.

Els runners alemanys van quedar impressionats pel circuit i l’arribada d’una marató que comença a estar assenyalada en roig en el calendari de tardor dels corredors de mig món. Molts d’ells van tindre l’oportunitat d’apuntar-se i reservar el seu viatge en el stand valencià, gràcies als paquets turístics que s’ofereixen en cada Fira del Corredor a la qual acudeix València Ciutat del Running.

Per als qui van optar a la Deessa Fortuna en el nostre habitual sorteig, ací els deixem el resultat amb els guanyadors del mateix:

Mitja Marató València Trinidad Alfonso:

Garus Kathigarus

Marc-Philiph Klingestein

Marató València Trinidad Alfonso

Klaus Egedesoe
Guapa Hornig

Si no has tingut sort, encara estas a temps d’inscriure’t en la nostra prova, així com accedir als paquets turístics més avantatjosos en la nostra plataforma Welcome to València.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

 

Notícies relacionades