x

Valencia Ciudad del Running comunica els guanyadors del sorteig en la Fira de la Marató de Mannheim

13 maig, 2015

L’equip de Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso visitava per primera vegada la Fira de la Marató de Mannheim. El resultat, un grata experiència l’arribada a esta ciutat del sud d’Alemanya on s’ha alçat, com en les anteriors visites al país germà, una gran expectació als runners que han acudit al stand valencià a la recerca d’informació per a poder participar en les nostres proves.

Els runners alemanys van quedar impressionats pel circuit i l’arribada d’una marató que comença a estar assenyalada en roig en el calendari de tardor dels corredors de mig món. Molts d’ells van tindre l’oportunitat d’apuntar-se i reservar el seu viatge en el stand valencià, gràcies als paquets turístics que s’ofereixen en cada Fira del Corredor a la qual acudeix València Ciutat del Running.

Per als qui van optar a la Deessa Fortuna en el nostre habitual sorteig, ací els deixem el resultat amb els guanyadors del mateix:

Mitja Marató València Trinidad Alfonso:

Garus Kathigarus

Marc-Philiph Klingestein

Marató València Trinidad Alfonso

Klaus Egedesoe
Guapa Hornig

Si no has tingut sort, encara estas a temps d’inscriure’t en la nostra prova, així com accedir als paquets turístics més avantatjosos en la nostra plataforma Welcome to València.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar