x

Valencia Basket i Villarreal CF renoven el seu compromís amb Correcaminos en el 2018

15 juny, 2018

La Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i de la Marató Valencia, que a més suma el suport de l’Ajuntament de València, ha renovat els acords de col·laboració amb el Valencia Basket i el Villarreal CF de cara a les carreres del 2018.

D’esta manera, les dues entitats esportives tornaran a col·laborar amb les millors carreres d’Espanya amb diferents accions, tant amb múltiples activitats en les respectives fires del corredor, com amb diferents punts d’animació en el recorregut o contribuint en la conscienciació dels esdeveniments, en els partits oficials i en la difusió d’estos a través dels seus suports i canals de comunicació propis.

A més, els colors dels dos clubs estaran molt presents, com en edicions anteriors, en la Mitja Marató, Marató Valencia i 10K Valencia Trinidad Alfonso, amb la participació dels corredors dels respectius clubs de running, Valencia Basket Running Club i Villarreal CF Runners.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar