x

Preparats, llestos… inscriu-te este 2016 a la Marató, Mitja Marató València i 10K

2 febrer, 2016

Participar de les millors carreres populars d’Espanya ja és possible. Les grans proves de Valencia Ciudad del Running han obert les seues inscripcions per a la doble cita del 20 de febrer amb la 36a Marató València Trinidad Alfonso i el 10K València Trinidad Alfonso paral·lel, i la prova millor valorada d’Espanya, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, que tindrà lloc el 23 d’octubre.

Una Marató d’Or per a València

La Marató València estrena la seua Etiqueta d’Or en esta edició, en la qual s’han introduït algunes millors en l’eixida, per a continuar creixent com una de les maratons capdavanteres en l’àmbit internacional, i que compartix eixida i espectacular meta amb la prova de 10K.

Inscripció MVTA

Inscripcio 10K

La mitja marató més ràpida es corre a València

La Mitja Marató València va celebrar els seus 25 anys amb una edició d’èxit que li ha permés també tenyir-se de daurat amb l’Etiqueta d’Or de la IAAF, de manera que Valencia Ciudad del Running és una de les cinc ciutats en tot el món que té dos cites amb esta distinció. L’edició de 2016 tindrà lloc el 23 d’octubre, amb diverses millores per a fer encara més ràpida la prova més ràpida del món en 21 km en els dos últims anys.

inscripciones MMVTA_800x220_VAL_V2

Notícies relacionades