x

Valencia Ciudad del Running compta amb tres carreres en el pòdium de les millors d’Espanya segons la RFEA

4 novembre, 2014

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha fet oficials les puntuacions que determinen les millors carreres en les diferents distàncies homologades, i Valencia Ciudad del Running està, com no podia ser d’una altra manera, molt ben situada. En concret, tres de les seues proves principals ocupen llocs en el pòdium en les distàncies de 10K, mitja marató y marató, una vegada finalitzada la temporada en 2014, en les seues cinc categories (milla, 10 km, 1/2 marató, marató i 100 km).

La capacitat organitzativa, l’antiguitat en el calendari nacional, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i, per descomptat, el nivell dels atletes que competixen en cada cita basat en una puntuació que s’obté segons el lloc que ocupen en els rànquings d’Espanya i del món, són els paràmetres que es mesuren per a determinar quines són les millors competicions de l’any a Espanya en cada una de les diferents modalitats.

En la distància de 10.000 metres, el 10K Valencia Trinidad Alfonso, que se celebra de forma paral·lela a la Marató València, ocupa ara mateix, amb els registres de l’última edició, el tercer lloc en la taula.

Captura-de-pantalla-2014-11-03-a-las-22.34.02

En la distància de mitja marató, la nova prova de referència és la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, després de convertir-se, de manera folgada, en la prova més ràpida en sòl espanyol amb el rècord que el passat 19 d’octubre va establir Cheroben amb un magnífic 58:48, i ocupava així la primera plaça en esta distància.
Captura-de-pantalla-2014-11-03-a-las-22.34.16

I en la prova reina de l’atletisme, la Marató València ocupa, de moment, la segona posició amb els registres de participació i marques de l’any passat, en la qual també es va convertir en la prova més ràpida d’Espanya.
Captura-de-pantalla-2014-11-03-a-las-22.34.27

En esta secció es mostra la classificació de les proves disputades durant la present temporada, que s’anirà actualitzant a mesura que es vagen celebrant les diferents proves del calendari nacional.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar