x

Participa en la Marató València… encara que no córregues els 42 quilòmetres

9 novembre, 2015

Si t’agrada córrer o l’ambient de les carreres, però no estàs inscrit a la Marató València o el 10K València, que va esgotar fa setmanes els seus dorsals, no et preocupes. Hi ha diferents activitats atlètiques i participatives en les quals podràs gaudir de l’ambient previ de la carrera com un maratonià més.

Divendres s’obrin les portes d’Expo Esport, la fira del corredor al Museu Príncipe Felipe, amb 120 expositors per a tots i d’accés públic.

Dissabte tindran lloc dos activitats participatives per a majors i menors. Des de les nou fins a les onze hores tindrà lloc el BreakFast Run, amb un últim entrenament i esmorzar popular valencià obert a tots els corredors locals o que ens visiten.
breakfastrun1[8]

Els més menuts poden gaudir també de l’ambient de la gran cita competint en les diferents categories de la Minimarató València Mapfre, que junt amb l’activitat dels Jocs Esportius Municipals, acosta l’esport als més xicotets. Tant el BreakFast Run com la Minimarató estan oberts a tot el públic, però cal formalitzar abans la inscripció en la web de la Marató.

 

CARTELA_Mini maraton_700x360_CAST_v2

Res millor que la Paella Party per a agafar forces dissabte, a partir de les 14 hores, per a continuar gaudint del xicotet univers que es crea al voltant del corredor i compartir taula amb els maratonians.

L’Auditori Santiago Grisolía acollirà una nova edició d’Impuls-a València, amb una projecció sobre els valors olímpics en l’entorn de la marató amb el documental Vides Olímpiques.
IMPULS-A_2015

Notícies relacionades