x

2020 FAQ Cancel·lació 21K València

Medio Maratón Valencia

Podràs triar entre estes tres opcions. Recorda que l’opció que tries no podrà ser modificada posteriorment:

 • Canviar la inscripció per una plaça per a l’edició en 2021 (24 d’octubre de 2021)
  • No hauràs d’abonar res.
  • Mantens tots els drets de la teua inscripció (opció de canvi de titular, devolució de la teua inscripció en cas de lesió…).
  • Mantens els extres contractats (assegurança, gravat de medalla…).
 • Devolució del 100 % de l’import de la inscripció.
  • Els servicis extra contractats també seran reintegrats.
  • Si vas triar sumar l’aportació solidària a la teua inscripció, no se’t retornaran els 3 €, ja que seran destinats a PallaSSOSpital, entitat solidària d’enguany, com estava previst juntament amb la resta d’aportacions.
 • Renúncia a l’import d’inscripció a la prova com a compromís amb l’organització, que es ressent de la suspensió d’un esdeveniment en el qual treballa des de fa mesos.
  • Inclou plaça garantida per a l’edició en 2021 (24 d’octubre de 2021).
  • Podràs inscriure’t-hi pagant el preu del primer tram durant un període de temps preferencial.
 

Gestiona la teua sol·licitud

Si t’havies inscrit per a la Mitja Marató València 2020, rebràs un correu electrònic a la mateixa adreça electrònica amb la qual et vas registrar. Ací trobaràs l’explicació dels passos que has de seguir. Si no veus el correu en els pròxims dies, revisa la safata de correu no desitjat per si el teu servidor l’ha enviat allí. També pots iniciar la teua sol·licitud ACÍ Recorda que, en qualsevol cas, hauràs de confirmar un registre previ introduint en el nostre sistema el teu DNI, la data de naixement i l’adreça electrònica perquè validem que eres tu qui estàs triant sobre la inscripció.

Podràs triar què vols fer amb la teua inscripció d’enguany fins al 31 d’agost de 2020. Si no has triat cap de les tres opcions abans d’esta data, passarem la teua inscripció directament a l’edició de 2021 (24 d’octubre de 2021) i podràs continuar gestionant-la l’any que ve (canvi de titular, devolució per lesió, etc.).

Si tries la devolució de la teua inscripció abans del 31 d’agost, et demanarem que ens facilites el número de compte bancari en el qual vols que te l’abonem. Encara que t’hages inscrit usant una targeta de crèdit, et demanem el número de compte bancari, perquè pots triar on vols l’abonament, siga perquè hages canviat de banc o perquè la teua targeta haja caducat o l’hages perduda. Fixa’t bé i escriu amb compte tots els números del compte bancari. Així, ens assegurarem que no hi haja cap problema en l’abonament. Et farem la transferència a partir del 15 de setembre i l’hauràs de rebre pocs dies després en el teu compte.

Per descomptat. Tot i que no sabem encara quin serà el límit de participants que fixem per a la pròxima edició, si decidixes assegurar-te la plaça amb la inscripció, no hauràs de preocupar-te de res, ja que no hauràs d’abonar cap quantitat extra encara que la prova tinga un preu diferent al que tu vas pagar o hi haja un màxim de participants. Tens plaça per a la Mitja Marató València 2021.

En la nostra àrea d’Autogestió podràs modificar les opcions que vulgues, fins i tot tornarem a preguntar-te per la talla de camiseta i altres opcions.

De moment, esperarem fins al mes de setembre per a prendre una decisió definitiva sobre la Marató. Confiem poder celebrar-la, però si no es pot fer, s’habilitarien com a mínim estes mateixes opcions perquè tries sobre la Marató. Però has de decidir què fas abans del 31 d’agost amb la teua inscripció per a la Mitja Marató. Si tries la devolució de l’import, se’t retornarà la part corresponent a la Mitja Marató i tant de bo puguem disfrutar de la Marató el 6 de desembre.

Si en el procés d’inscripció vas abonar l’assegurança de cancel·lació, esta continuarà vigent en 2021 si has decidit traslladar el teu dorsal al pròxim any. Si sol·licites la devolució del teu import, l’assegurança també te la retornaran.

Tant el circuit europeu de mitges maratons Gold Label com el circuit de millors mitges maratons d’Espanya han confirmat que a causa d’esta situació arrancaran en 2021 la sèrie europea o prolonguen un any més per a completar les proves a Espanya. No tindràs problema.

Totes les inscripcions gratuïtes de patrocinadors i marques col·laboradores que han sigut repartides via directa o via concursos o similars queden automàticament anul·lades. Com que són inscripcions invitació, no podem retornar els diners, ja que no s’ha pagat cap quantitat. Tampoc poden passar la seua plaça per a 2021.

Si Luanvi et va donar un codi i et vas inscriure després de fer una compra en la Fira del Corredor de 2019, et recomanem que selecciones l’Opció de canvi al 2021 i tindràs dorsal assegurat l’any que ve. No et podem retornar diners perquè la compra que vas fer va ser de material, i no d’un dorsal. El dorsal va ser un regal després de la compra.