x

La Mitja Marató València no obrirà de moment més inscripcions per a la carrera de 2021

24 març, 2021

L’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de l’SD Correcaminos, ha iniciat el procés de contacte amb tots els corredors inscrits per a la pròxima edició, prevista per al 24 d’octubre de 2021, amb un missatge d’optimisme de cara al futur.

Encara que la situació sanitària ara mateix continua sent delicada, l’organització confia que evolucionarà de manera constant i positiva en els pròxims mesos amb l’esperança de poder celebrar de nou la prova amb milers de corredors populars. Este serà l’objectiu de la Mitja Marató València durant l’any 2021, treballar per a fer possible una prova que albergue tots els corredors que van depositar la confiança en la carrera i van passar la inscripció a enguany, adaptant tots els procediments previs i l’esdeveniment a la situació sanitària, i sempre posant per davant la cura i la seguretat dels participants.

No obstant això, davant dels dubtes dels corredors, l’organització ha pres la decisió de no obrir el registre a noves inscripcions fins que tinga l’absoluta certesa de poder garantir l’esdeveniment per a les prop de 15 200 persones que van triar l’any passat traspassar la inscripció al 2021.

En funció de l’evolució dels pròxims mesos, l’organització prendrà les decisions oportunes per a vetlar pels seus corredors, donant de nou, si és necessari, l’oportunitat als inscrits de recuperar l’import de la inscripció si no és possible garantir l’esdeveniment amb la major presència popular.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar