x

El Mini Marató València Mapfre serà el gran esdeveniment per als més joves en el cap de setmana de la Marató València Trinidad Alfonso

28 octubre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, està preparat per al gaudi de totes les famílies. Des de les quals van a animar fins als quals corren, i dins d’aquests últims també estan els més xicotets. Ells també podran viure el running en un cap de setmana inoblidable amb la segona edició del Mini Marató València Mapfre. Des dels més xicotets fins als futurs maratonians, tots tindran el seu lloc en el Mini Marató València Mapfre, una carrera no competitiva pensada per a promoure l’esport entre els més joves i especialment l’atletisme de fons.

L’esdeveniment paral·lel a la Marató València Trinidad Alfonso se celebrarà el dissabte 14 de novembre, just un dia abans de la gran prova de la ciutat. Est és el segon any que es realitza l’activitat i involucrarà a tota la família en el cap de setmana runner per excel·lència del calendari valencià. Així, pares i fills podran gaudir de la seua pràctica esportiva preferida. El transcurs de la prova versarà pels voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències compartint inici amb la marató del diumenge, en el Pont de Monteolivete.

L’activitat, promoguda per la Fundació Mapfre i pels Jocs Esportius Municipals de l’Ajuntament de València, tindrà un preu de 1€ que anirà destinat a l’Associació Valenciana d’Espina Bífida, l’entitat solidària de la Marató València Trinidad Alfonso 2015. En aquesta carrera per als més joves participaran els 900 primers que s’inscriguen a través de la web www.maratonvalencia.com i tots aquells que presenten els seus dorsals que els acrediten com a participants en els Jocs Esportius Municipals en la modalitat d’atletisme. En finalitzar, tots rebran una medalla com a participants de l’activitat.

Des de les 10:00 hores, amb les categories cadet i juvenil, fins al final de la tanda per als més xicotets, menors de 5 anys, els jardins de la Ciutat de les Arts i les Ciències seran l’escenari d’una marató diferent però tan divertit i bonic com el del diumenge: el dels més xicotets.

Pots veure el reglament de l’esdeveniment fent clic ací.

banner_inscripciones_MINI MARATON_620x220_CAST_v2

[vcr_box title=”Recollida de dorsals” radius=”0″]Es podran arreplegar en la primera planta del Museu Príncep Felipe el divendres 13
de novembre de 10:00h a 20:00 h o el dia de la carrera des de les 9:00 h i fins a 20 minutos abans del començament de cada prova.
Els escolars que ja estiguen inscrits en els Jocs Esportius Municipals de la ciutat de València no han d’arreplegar el dorsal i participaran amb el qual tenen dels Jocs.[/vcr_box]

Notícies relacionades