x

La 10K paral·lela a la Marató València Trinidad Alfonso esgota totes les seues inscripcions

23 octubre, 2015

La ciutat del Running torna a superar els seus registres i en este cas, el protagonisme és per a la 10k València Trinidad Alfonso, prova organitzada per la SD Correcaminos que se celebra juntament amb la Marató València Trinidad Alfonso i que en el dia de hui ja ha esgotat les inscripcions disposades per a la venda al públic.

Per tant, 8.500 corredors participaran en esta prova paral·lela, de caràcter popular i festiu, que des de 2011 ve acompanyant a la marató de la ciutat de València. Tots ells prendran l’eixida des del pont de Montolivet a les 9:00 del matí del dia 15 de novembre amb l’objectiu de travessar la línia de meta situada sobre el llac de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els 8.500 s’uniran a tots els participants de la Marató València Trinidad Alfonso per formar un elenc de més de 25.000 corredors que prendran amb les seues sabatilles els carrers de València.

Evolució

Cal destacar que la 10k València Trinidad Alfonso, en la seua edició de 2015, superarà tots els seus registres històrics, en les cinc edicions celebrades, amb un cens limitat a 8.500 participants

2011 2012 2013 2014 2015
5.111 corredors 6.200 corredors 7.800 corredors 8.000 corredors 8.500 corredors

Un Marató que no té límits

D’altra banda, la Marató València Trinidad Alfonso, la prova reina que completarà el gran cap de setmana del Running a València, creix de manera continuada després de superar fa un mes els 13.500 corredors participants en la seua edició de 2014. Justament aquests dies s’estan esgotant els darrers dorsals per a afrontar els 42,195 kilòmetres. Tots aquells interessats en tancar la seua inscripció, poden fer-ho a través del web: www.maratonvalencia.com

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar