x

Més de 4.000 corredors ja s’han inscrit en la Marató València Trinidad Alfonso

25 febrer, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, segueix registrant una excel·lent acceptació de corredors en el primer mes des de l’obertura d’inscripcions. Ja són més de 4.000 els que han confirmat la seua participació en la prova valenciana del pròxim 20 de novembre de 2016.

Donant una visió retrospectiva a totes les edicions de la carrera de fons valenciana, si es tancaren les inscripcions a dia d’avui l’esdeveniment ja comptaria amb una participació major que en totes les edicions celebrades entre 1981 i 2010. Entre els més de 4.000 runners que tractaran de superar la gesta dels 42.195 metres ja hi ha més de 2.200 valencians disposats a formar part d’aquest esdeveniment. A més, 255 corredors de la Comunitat de Madrid confirmen la seua predilecció per la marató valenciana i ja han tancat la seua participació.

Quant a la participació internacional, més de 900 runners de 46 països diferents ja tenen el seu dorsal per a gaudir de la ciutat de València en una carrera única per la seua altimetria, el seu clima i el seu ambient en cadascun dels més de 42 quilòmetres de l’esdeveniment. Itàlia, amb prop de 200 corredors, continua sent, fins avui, el país del que més participants estrangers acudiran a la Ciutat del Running. Per la seua banda, 165 belgues i 148 corredors dels Països Baixos també han dit sí a la primera marató d’Espanya, completant una llista que ara com ara registra ja 46 nacionalitats diferents.

1 de març, canvi de preu.

Al llarg d’aquest mes de febrer han sigut molts els corredors que han decidit sumar-se a la prova –cal recordar que les primeres 1.000 inscripcions amb preu bonificat es van acabar en 52 minuts– i ara, amb l’entrada del mes de març, arriba el primer canvi en el tram de preus de la Marató València Trinidad Alfonso.

La prova, que ha sigut reconeguda amb la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF per a aquest 2016, mantindrà els preus de l’any 2015. Així doncs, els corredors que ho desitgen poden fins al pròxim 29 de febrer a les 23:59 hores comprar la seua inscripció per a la marató per 45€. Un preu que des del dimarts 1 de març se situarà en 50€ fins al 30 de juny.

No deixes passar l’oportunitat de competir i gaudir de València i la seua Marató i inscriu-te ja en la primera carrera de 42.195 metres de la història d’Espanya que l’acredita com una de les 30 millors del món en la distància.

A València sentiràs l’ànim en cadascun dels metres que córregues i podràs viure una experiència única finalitzant l’esdeveniment sobre l’aigua. Dóna el primer pas i inscriu-te per a una prova única fent clic ací.

Inscripció MVTA

Notícies relacionades