x

Marató i Mitja Marató València incrementen el seu compromís amb els clubs valencians

9 octubre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso són esdeveniments participatius que han traspassat les barreres de l’àmbit esportiu per a calar en la societat i establir-se com a cites obligades per a tots els valencians. Justament i d’acord amb la celebració del 9 d’Octubre, convé recalcar el valor que suposa el corredor i els clubs valencians en esdeveniments com la Marató o la Mitja Marató, que s’han convertit en una de les millors cartes de presentació de la Comunitat Valenciana i d’Espanya.

Els nombres de participants parlen en valencià

En qüestió de nombres, juntament amb el creixement internacional de les dues cites, els corredors valencians segueixen molt presents en el cens de la Marató i de la Mitja Marató.

En el cas de la Marató València Trinidad Alfonso EDP ens trobem davant un 37% de corredors de la Comunitat sobre el cens total actual amb una xifra gens menyspreable de més de 6.500 corredors. Unes dades que en el cas de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso ens deixen un 66% del cens i 8700 participants en carrera arribats de les tres províncies de la Comunitat.

Els cinc clubs valencians més nombrosos seran recompensats

De fet, per a incentivar la fidelitat dels corredors i clubs valencians a les dues grans proves de València Ciutat del Running, l’organització d’ambdues ha decidit establir diferents avantatges destinats al fet que puguen beneficiar-se els cinc clubs més nombrosos que es donen cita en les edicions de 2016.

A més de tenir dues acreditacions per als entrenadors dels clubs (amb accés a la zona d’escalfament, eixida i post-meta), es vol recompensar el seu compromís amb una inscripció gratuïta per a la pròxima edició d’ambdues carreres per cada 15 corredors que s’hagen apuntat enguany.

Així mateix, la Marató València Trinidad Alfonso EDP sumarà altres avantatges addicionals per als 5 clubs valencians més nombrosos d’aqueixa prova el 20 de novembre.

La marató de València acollirà el campionat Autonòmic

En l’apartat estrictament esportiu, cal fer menció que la competició de marató del 20 de novembre, acollirà entre els seus participants, la celebració del campionat autonòmic de la distància. Aprofitant el gran auge d’aquesta carrera la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i la Societat Esportiva Correcaminos, club organitzador, han arribat a un acord perquè aquesta siga Campionat Autonòmic de Marató en 2016 i els atletes valencians es disputen les medalles d’or, plata i bronze a les categories masculines i femenines.

 

 

9octubre

 

Notícies relacionades