x

Enervit serà el gel energètic oficial de la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

6 octubre, 2016

Enervit s’incorpora com a col·laborador oficial de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i Marató València Trinidad Alfonso EDP i oferirà a tots els corredors els seus gels energètics en el transcurs d’ambdós carreres.

En la Marató València Trinidad Alfonso EDP seran dos els “Red Points” d’Enervit que es disposaran al llarg del recorregut perquè el corredor que ho desitge puga fer ús dels seus gels de manera gratuïta. Estos estaran ubicats en les proximitats dels quilòmetres 20 i 30, just abans dels punts d’avituallament habituals. La ubicació d’estes zones de càrrega energètica està estratègicament estudiada per facilitar el procés de recuperació dels corredors en un repte tan important com la marató.

Mentrestant, en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso s’establirà un “Red Point” d’Enervit abans de l’avituallament del quilòmetre 15, un dels moments clau de la carrera on els corredors necessiten reposar forces per fer front a l’últim tram de la prova.

La marca especialitzada en nutrició esportiva també estarà present tant en la Fira del Corredor de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso com en Expo Esport València, el punt de reunió de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i comptarà amb moltes altres sorpreses amb què els corredors gaudiran abans de la celebració de les grans carreres de València, la Ciutat del Running.

En ambdós proves, Enervit inclourà també en l’avituallament de meta una dels seus barretes de proteïnes perquè els participants tant de mitja marató com de marató aconseguisquen recuperar forces més ràpidament després de completar les respectives distàncies.

Per a la SD Correcaminos, entitat organitzadora de la mitja marató i de la marató junt amb l’Ajuntament de València, poder comptar amb una marca de nutrició esportiva de renom com és Enervit suposa un pas avant. L’empresa italiana participa en nombrosos esdeveniments esportius com les Maratons de Venècia, Florència i Milà. Ara l’empresa aplega a Espanya i formarà part d’ unes proves amb etiqueta d’or com són les valencianes.

post_enervit

Notícies relacionades