x

Trofeu personalitzat 42K 2021

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2021 posa a la teua disposició una nova opció de compra d’un trofeu personalitzat de la teua carrera, amb la teua marca final, parcials cada 5k i la teua posició en la general i en la teua categoria.Les seues mesures aproximades són: 19 cm d’alt, 18 cm d’ample i 9 cm de fons.

El servei té un cost de 20 euros si s’arreplega presencialment en Correcaminos (carrer Arquebisbe Fabián y Fuero, 14 baix, de València); de 30 euros si s’envia a Espanya i península, i de 55 euros per a la resta de països de la llista d’enviaments segurs, que són: Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, República Txeca, Grècia, Suècia, Irlanda i Luxemburg.

Preguntes freqüents

Abans del 15 de gener, si l’has sol·licitat amb antelació a la carrera o, si ho fas a partir del 5 de desembre, dins dels 45 dies següents a la teua sol·licitud.

El trofeu anirà al teu nom i s’enviarà a l’adreça que figure en la inscripció. És molt important que la revises abans de contractar este servei.

Si no acabes la carrera o, per qualsevol circumstància, no arribes a prendre l’eixida, has de sol·licitar la devolució dels diners al Servei d’Atenció al Corredor, i se’t retornarà l’import íntegre.

Si residixes a Espanya, no hi ha problema. Tampoc si vius en qualsevol d’estos països: Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, República Txeca, Grècia, Suècia, Irlanda i Luxemburg.

Si el teu país no es troba entre estes destinacions, això es deu al fet que l’organització no té la seguretat i la garantia que l’enviament t’arribe en les condicions pactades i sense un cost extra per duanes quan tractes de retirar-lo, per la qual cosa no volem generar una insatisfacció aliena a la Marató València.

Sí. Però, alerta, el límit de sol·licitud de trofeus personalitzats de la carrera de 2021 conclou el 15 de setembre de 2022. Després d’esta data, elaborarem nous motles i models per a l’edició de 2022, i ja no enviarem trofeus corresponents a la marató de 2021.

El crono que figurarà en el trofeu és el real, és a dir, el temps des que creues per l’arc eixida fins que arribes a meta.