x
5 de Desembre de 2021
Dies
Hores
Mins
Secs

Trofeu personalitzat 42K 2021

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2021 posa a la teua disposició una nova opció de compra d’un trofeu personalitzat de la teua carrera, amb la teua marca final, parcials cada 5k i la teua posició en la general i en la teua categoria.

El servei té un cost de 20 euros si s’arreplega presencialment en Correcaminos (carrer Arquebisbe Fabián y Fuero, 14 baix, de València); de 30 euros si s’envia a Espanya i península, i de 55 euros per a la resta de països de la llista d’enviaments segurs, que són: Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, República Txeca, Grècia, Suècia, Irlanda i Luxemburg.

Preguntes freqüents

Abans del 15 de gener, si l’has sol·licitat amb antelació a la carrera o, si ho fas a partir del 5 de desembre, dins dels 45 dies següents a la teua sol·licitud.

El trofeu anirà al teu nom i s’enviarà a l’adreça que figure en la inscripció. És molt important que la revises abans de contractar este servei.

Si no acabes la carrera o, per qualsevol circumstància, no arribes a prendre l’eixida, has de sol·licitar la devolució dels diners al Servei d’Atenció al Corredor, i se’t retornarà l’import íntegre.

Si residixes a Espanya, no hi ha problema. Tampoc si vius en qualsevol d’estos països: Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, República Txeca, Grècia, Suècia, Irlanda i Luxemburg.

Si el teu país no es troba entre estes destinacions, això es deu al fet que l’organització no té la seguretat i la garantia que l’enviament t’arribe en les condicions pactades i sense un cost extra per duanes quan tractes de retirar-lo, per la qual cosa no volem generar una insatisfacció aliena a la Marató València.

Sí. Però, alerta, el límit de sol·licitud de trofeus personalitzats de la carrera de 2021 conclou el 15 de setembre de 2022. Després d’esta data, elaborarem nous motles i models per a l’edició de 2022, i ja no enviarem trofeus corresponents a la marató de 2021.

El crono que figurarà en el trofeu és el real, és a dir, el temps des que creues per l’arc eixida fins que arribes a meta.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar