x

Els Restaurants amb la Marató València Trinidad Alfonso

plano-cocacola

Després de l’èxit aconseguit en la passada edició enguany Coca Cola i la Fundació Trinidad Alfonso, amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de València, tornen a promoure la implicació dels hostalers i restauradors de la ciutat de València en este important esdeveniment. Es prestarà especial atenció a les necessitats específiques d’alimentació dels corredors en els dies previs i posteriors a la carrera.

En 2016 s’implicaran nous restaurants que oferiran als acompanyants la cuina habitual de cada establiment, però també elaboraran alguns plats adaptats a les necessitats nutricionals del corredor, però sempre amb el sabor i qualitat que destaca de la nostra rica cuina Mediterrània.

GRANS XEFS S’UNIXEN A LA INICIATIVA “L’HOSTALERIA AMB EL MARATÓ

Prestigiosos xefs com els germans Andrés, Quique Dacosta, Alejandro Argenter, Diego Las i molts altres s’han unit un any més al projecte impulsat per Coca Cola i la Fundació Trinidad Alfonso que pretén fidelitzar, a través d’una atenció especial, als corredors que visiten eixos dies nostra ciutat.

La idea és combinar sabor amb experiències úniques i, per això, més de 40 restaurants ja s’han compromés amb el projecte. Durant la celebració de la Marató senyalitzaran les seues façanes amb distintius de la Marató i dins els atletes trobaran una carta amb propostes específiques adaptades a la seua dieta esportiva.

Perquè a més de la Marató, en els carrers de València se celebren cada any altres carreres urbanes de llarga distància i amb esta iniciativa de Coca Cola i la Fundació Trinidad Alfonso es pretén avançar per a convertir València en una de les capitals mundials del Running.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2016/11/maraton2016_plano_restaurantes.pdf” target=”blank” background=”#e71b3a” color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: bullseye” icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ desc=”Toda la información aquí” class=”boton-vcr-std”]Llista de Restaurants[/vcr_button]