x

Documental Mujeres que corren

Enguany, la Marató Valencia tindrà un esdeveniment paral·lel de cinema. El documental Mujeres que corren s’entrenarà el dia previ a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, com el millor aperitiu possible a la gran cita esportiva i festiva de la Ciudad del Running.

Produït per La Caña Brothers, i protagonitzat per la periodista i escriptora Cristina Mitre, impulsora del moviment social de running femení que porta el mateix nom, Mujeres que corren.

Un documental que, gràcies al suport de la Fundació Trinidad Alfonso i EDP, descobrix l’origen de l’esport femení espanyol, des dels difícils començaments per a pioneres en el nostre país a la cada dia major presència de dones en l’esport de hui dia.

En el rodatge es descobrix que córrer és un dret que a les espanyoles ens ha costat molt conquistar. Des dels primers passos de l’atleta Margot Moles, la primera dona que va participar en uns jocs d’hivern l’any 1936, i Aurora Vila, qui va arribar a ostentar el rècord d’Espanya d’altura, longitud i javelina i de 50 m lliures en natació, fins a les camallades que les Dones que corren fan hui dia.

  • Estrena documental Mujeres que corren, dissabte 18 de novembre / 17.30 hores
  • Auditori Santiago Grisolía / Ciutat de les Arts i les Ciències
  • Aforament limitat
  • Cost de l’entrada, 3,50 €, destinat íntegrament a la beca Mujeres que Corren Unoentrecienmil per a la investigació del càncer infantil.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/o3IjsQ” target=”blank” background=”#ffffff” color=”#f22fc2″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2017/10/MQC.jpg” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Compra ya tu entrada[/vcr_button]

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/_fuaXHQc81c” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no” https=”yes” ]

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar