x

La Marató València Trinidad Alfonso supera en poc més d’un dia els 1.000 inscrits

1 febrer, 2014

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, arrasa en la seua obertura d’inscripcions. Mostra d’açò és l’excel·lent acceptació que la prova està tenint per part dels maratonians, que en qüestió de 37 hores han completat el contingent de les 1.000 inscripcions que comptaven amb un preu promocional de 35€.

En edicions anteriors, la marató va aconseguir els seus primers 1.000 inscrits després de diversos mesos de la seua obertura d’inscripcions. En concret l’edició de 2013 va aconseguir el miler de corredors a l’abril i en la de 2012, aquesta xifra es va aconseguir en mes de juny.

Per la seua banda, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, també amb la mateixa acció promocional, es troba en més de 600 dorsals venuts fins al moment. Igual que la marató, l’enlairament en la venda d’inscripcions de la mitja marató és més que significatiu, ja que a data de febrer de 2013, la prova comptava amb poc més de 60 participants registrats i fins al 17 de juny, no va superar la xifra del mig miler de participants.

Una vegada complit el contingents de promoció d’1.000 inscripcions en la marató, el preu de venda passa a ser de 40€. Mentre, la mitja marató, quan supere la mateixa xifra de registres, passarà a costar 20€.

Quant al perfil del corredor inscrit en les dues carreres, destaca principalment la presència de corredor local que, com a coneixedor de la cita, s’anticipa a l’escalada de preus i tanca amb previsió la seua participació en la prova de la seua ciutat. No obstant açò, és significativa la presència del corredor internacional, principalment de Bèlgica, Regne Unit, Itàlia i França a més d’una destacada participació des d’Estats Units, que opten per València com a destinació de la marató i conformen un 13% dels 1.000 inscrits actuals.

Notícies relacionades