x

Marató València presenta New Balance com a nou patrocinador tècnic oficial

22 abril, 2021

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la companyia esportiva estatunidenca New Balance han firmat un nou acord de col·laboració plurianual que començarà en l’edició d’enguany. Això permetrà a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, actualment la tercera marató més ràpida del món i millor prova d’Espanya, sumar-se a l’exclusiva família de grans maratons de New Balance juntament amb la TCS New York City Marathon i la Virgin Money London Marathon.

New Balance serà, per tant, la firma encarregada de vestir els milers de corredors que participaran en les pròximes edicions de la Marató València, així com a l’ampli cartell de voluntaris i organització. Este acord inclou altres camps d’actuació molt importants com patrocinis d’esdeveniments, plans per a la promoció del running i la comercialització del marxandatge de la prova.

La firma internacional arriba a València amb la intenció d’ajudar a projectar la imatge a nivell mundial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP a través de diferents i múltiples accions, igual que fa des de fa anys a Londres o Nova York, maratons amb l’Etiqueta Platí igual que València.

Una col·laboració per a créixer junts

Paco Borao, director de la Marató València, va assegurar que“ens fa especial il·lusió esta unió amb una de les firmes top en el món i que ens permet també estar al costat de dos maratons, com són Londres i Nova York amb els quals tenim una relació especial. No en va, amb Londres compartim la data de la primera marató i els Nova York Road Runners, club organitzador, van ser la inspiració de la nostra SD Correcaminos”.

Per part de New Balance, Daniel Scheidgen, director de Màrqueting per a Ibèria, ha declarat: “Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP s’ha situat com una de les proves de running més importants del món i creiem fermament en el seu enorme potencial de creixement. Estem desitjant treballar amb ells durant els pròxims anys, perquè estem convençuts de l’alt valor d’esta aliança estratègica. Els valors que regixen les nostres companyies estan perfectament alineats i les dos treballem per a retornar a les nostres comunitats tot el que puguem”.

Sobre New Balance

New Balance, fundada l’any 1906 i amb base a Boston, Massachusetts, té la missió següent: demostrant un lideratge responsable, construïm marques globals que els atletes estan orgullosos de portar, els nostres empleats orgullosos de crear i les comunitats orgulloses d’acollir. New Balance té cinc fàbriques a Nova Anglaterra, Estats Units, i una a Flimby, Gran Bretanya. A més, ocupa més de 6.000 treballadors al voltant del món i en 2019 va declarar unes vendes globals de 4 bilions de dòlars. Per a més informació visite: www.newbalance.es

Notícies relacionades