x

Marató Valencia ja té més de 8.000 corredors inscrits a sis mesos de celebrar-se

19 maig, 2017

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP viurà el pròxim 19 de novembre la 37a edició als carrers de la ciutat del running. A sis mesos de la celebració de la prova, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, ja supera la xifra de 8.000 inscrits, la qual cosa la fa estar lleugerament per damunt dels corredors que ja s’havien registrat fa un any en esta mateixa data.

Dins d’esta xifra de corredors que ja han confirmat la seua presència en la primera carrera amb Etiqueta Or d’Espanya, un 43 % provenen de la Comunitat Valenciana, mentre que un 29 % arribarà a València des d’altres racons d’Espanya. La xifra de corredors estrangers que se senten atrets per la millor marató d’Espanya també destaca, ja que ara mateix hi ha un 28 % de corredors forans que viatjaran per a córrer la Marató València els dies previs al 19 de novembre.

A més, el nombre de dones continua pujant de manera gradual edició rere d’edició, i a sis mesos de celebrar-se la prova ja hi ha inscrites un 17 % de dones per a participar en la marató més ràpida en sòl espanyol.

Cal destacar que tots els inscrits a la Marató València Trinidad Alfonso EDP en 2017 tenen un descompte de deu euros per a poder participar el pròxim 24 de març de 2018 en el Campionat del Món de Mitja Marató de la IAAF, que també se celebrarà en Valencia Ciudad del Running amb un traçat nou i amb l’eixida en horari vespertí, des de les 17.30 hores.

10K Valencia

La 10K València Trinidad Alfonso, que se celebra de manera paral·lela i compartint l’eixida a les 08.30 hores, i també l’espectacular meta a la Ciutat de les Arts i Ciències, també continua sumant inscrits cap al límit de 8.500 dorsals, i ja són 1.500 participants, en este cas amb un 50 % de dones i un 18 % d’estrangers.

 

Notícies relacionades