x

La Marató Divina Pastora València 2013, lluirà l’Etiqueta de Bronze que concedeix la Federació d’Associacions Internacionals d’Atletisme

17 gener, 2013

La Marató Divina Pastora València 2013, organitzada per l’Ajuntament de València  i la SD Correcaminos, lluirà l’Etiqueta de Bronze que concedeix la Federació d’Associacions Internacionals d’Atletisme (IAAF). El certificat, que s’ha aconseguit després de l’edició del passat 18 de novembre de 2012, reforça la consolidació de València entre en l’elit europea de les carreres de llarga distància.

La IAAF cataloga la categoria de les carreres distingint-les amb les Etiquetes d’Or, Plata o Bronze (Gold Label, Silver Label o Bronze Label), mancant la gran majoria de les proves de tal segell. “Ser posseïdor d’aquest guardó suposa per a la Marató Divina Pastora València el millor aval de presentació possible”, ha afirmat Paco Borao president del Comitè Organitzador de la Marató i de la AIMS. Els paràmetres que es tenen en compte són exclusivament de qualitat de la carrera, sumant valors com la competitivitat, el nombre de participants, l’impacte mediàtic i l’exposició internacional de l’esdeveniment.

L’Etiqueta de Bronze eleva un graó més la cultura de l’esforç i la qualitat esportiva i social d’una prova que ha crescut de forma exponencial en les últimes tres temporades. “Aquest reconeixement ens obliga no solament mantenir, sinó millorar la qualitat de la carrera ja que cal renovar-ho o, si podem, superar-ho any a any”, apunta Paco Borao.

bronce_etiqueta_maraton-280x400

Notícies relacionades