x

La segona edició d’Ekiden València obri les inscripcions per a la seua Marató per Relleus

16 febrer, 2015

El pròxim 3 de maig de 2015 se celebrarà la 2a edició de la Marató per Relleus EKIDEN VALÈNCIA, organitzada pel Club d’Atletisme 10K València. Torna així la prova que va captivar els prop de 3.000 participants que, agrupats en quasi 500 equips, van disputar l’edició 2014 completant entre 6 atletes els 42.195 m d’una marató. L’obertura d’inscripcions tindrà lloc este mateix dijous, 19 de febrer íntegrament online i amb un límit de 642 equips, dividits en dos trams de preus i una inscripció especial.

  • De l’equip 1 al 450: 60 euros (a partir del 16 de febrer)
  • De l’equip 451 al 600: 72 euros
  • Inscripció especial solidària: 42 equips a un preu de 300 euros (disponibles en tot moment fins que s’esgoten).

EKIDEN Valencia

La principal novetat és l’existència d’eixes 42 inscripcions especials, destinades a col·lectius que aposten per un tractament més atenció i exclusiu però, sobretot, més solidari, ja que l’import d’estes 42 inscripcions anirà pràcticament dirigit a Mans Unides, entitat solidària d’esta 2a edició de l’EKIDEN VALÈNCIA.

Cada equip d’Ekiden València completa la distància de 42.195 metres en equips de sis corredors masculins, femenins o mixtos, amb distàncies, en este orde, de 5.000 m, 10.000 m, 5.000 m, 10.000 m, 5.000 m i 7.195 m, totes homologades.

Ekiden València comptarà novament amb la col·laboració principal de la Fundació Trinidad Alfonso, una entitat sense ànim de lucre que ja es va fixar l’any passat en esta prova i va impulsar la seua posada en marxa pels valors que transmet, que són els habituals d’este esport de la carrera a peu com l’esforç i la superació, però, sobretot, perquè n’incorporava un més: el treball en equip i la camaraderia, reflectit en el lema d’Esforç Compartit que un any més acompanya la prova.

El primer diumenge de maig arriba així una segona edició, que continua sent única a Espanya pel seu format i característiques i que fa més atractiu, si és possible, el calendari de carreres de Valencia Ciudad del Running. Serà la segona edició d’una prova que va tindre molt d’èxit en la seua estrena, no sols per la participació, ja que es van esgotar les inscripcions en temps rècord, sinó també per l’animació. Milers d’espectadors van disfrutar de l’espectacle i d’una cuidada posada en escena en un circuit pel Jardí del Túria que va tindre com a epicentre el tartà blau de les pistes d’atletisme del Tram III i que, sens dubte, va fer i tornarà a fer les delícies dels que van viure eixa experiència de #ESFORÇ_COMPARTIT.

ekiden valencia, carreras

Notícies relacionades