x

Holanda a la conquesta de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

8 juliol, 2015

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso aconsegueix cada vegada una major rellevància internacional. La participació baix el paraigua de Valencia Ciudad del Running en les principals fires del corredor d’Europa, afegit a la gran repercussió a nivell esportiu en haver sigut la mitja marató més ràpida del món en 2014, han provocat que es dispare la xifra d’inscrits de fora d’Espanya.

Un gran exemple d’esta gran repercussió internacional ho veiem en el nombre de corredors procedents d’Holanda. Després de l’últim tram d’inscripcions de la Mitja Marató València, que va expirar el passat 30 de juny, una ona de corredors holandesos han registrat la seua inscripció per a córrer el pròxim 18 d’octubre en el circuit més ràpid d’Espanya. En concret, en una sola inscripció de grup s’han inscrit 380 atletes procedents dels Països Baixos, la qual cosa sumat als 125 ja inscrits sumen 505 a la data.

Una xifra espectacular si tenim en consideració els nombres finals d’inscrits internacionals de l’edició anterior. En concret, en 2014 van córrer 69 holandesos, pels 505 inscrits fins a hui. Una xifra que mancant més de tres mesos per a la celebració de la prova converteix a Holanda en el país amb major representació, molt per damunt dels 325 que Itàlia en estos moments…

D’esta forma, amb este exemple es veu reflectit el creixement d’aquest esdeveniment a nivell internacional. Un increment notable de corredors que arriben de fora del nostre país passant del 7,8% del total en 2014 al 11% en l’actualitat. Són 35 nacionalitats les que fins a hui s’han inscrit formant un cresol internacional destacat en la qual és la millor carrera d’Espanya segons la RFEA.

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

Notícies relacionades