x

La Fundació Activa Espina Bífida correrà i animarà a la Marató València Trinidad Alfonso

3 novembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, torna a reafirmar la seva vessant solidària de cara a la seua edició de 2015. En cada edició, l’organització establix lligams de compromís amb una entitat a la qual destina totes les recaptacions de caràcter altruista que acompanyen la prova. Les diferents aportacions econòmiques ajuden a construir l’esdeveniment i canalitzar l’esperit col·laboratiu dels corredors i de la pròpia organització, que amb les seues contribucions, reforcen l’aspecte social de les múltiples realitats que es brinden a la societat.

Per al 2015, la beneficiària d’este compromís serà la Fundació Activa Espina Bífida. Esta fundació es planteja com una associació amb àmplia presència social que busca desenvolupar actuacions que responguen adequadament a les necessitats dels seus associats i les seves famílies, sempre a la recerca de millorar la imatge de les persones amb espina bífida o patologies similars.

Un esforç que té recompensa de múltiples formes

La Fundació Activa Espina Bífida, com a retorn a este suport solidari, organitzarà amb els membres i amics de l’organització, diverses accions. A més, totes estes es completaran amb un vídeo il·lustratiu de la feina i l’esforç realitzat per part de l’entitat solidària per a este esdeveniment, abans, durant i després, en el qual demostraran al món runner com és la vida dels afectats per l’Espina Bífida en el seu dia a dia i la seua il·lusió per superar-se.

La primera de les activitats serà el dia abans de la prova i amb un clar caràcter informatiu. Els dies 13 i 14, la gent d’Espina Bífida estarà present a Expo Deporte València, on tots els interessats podran informar-se sobre l’entitat, la malaltia i col·laborar amb la causa fent-se socis.

Ja per al diumenge 15 de novembre, arribarà el moment de posar-se les sabatilles i en este cas, eixir a animar. Així doncs, al quilòmetre de l’esforç (km 41) es comptarà amb un grup nombrós de components i amics de la Fundació Activa Espina Bífida, que animaran al pas dels corredors de la marató. I sobretot, quedaran a l’espera de veure passar a tres participants de la seva organització, que recorreran la marató valencià amb una camiseta identificativa, dissenyada de manera especial per a este esdeveniment, i l’arribada a meta serà en nom de tots.

1 € per corredor arribat a meta

I és que, just en el moment en que creuen la meta, els corredors hauran contribuït a sumar un 1 € solidari al comptador disposa meta. Esta acció, promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, transforma en solidaritat econòmica, el repte aconseguit per cadascun dels arribats a la meta després de superar els 42.195 metres de carrera a peu. La xifra final d’arribats en marató, es convertirà en quantitat econòmica destinada a la Fundació Activa Espina Bífida.

Notícies relacionades