x

El Llibre Guinness registra el rècord d’aportació solidària d’una mitja marató aconseguit a València

12 gener, 2015

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ja es troba en el prestigiós Llibre Guinness dels Rècords, compartint pàgines amb les gestes atlètiques més destacades o les històries més extraordinàries del món. En este cas, els jutges de l’organització han validat el registre que es va presentar el passat 19 d’octubre en relació amb la major aportació a una entitat solidària d’una mitja marató.

En concret, es van recaptar 9.336 € destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer, en una cita que va coincidir amb el Dia Internacional en la Lluita contra el Càncer de Mama. Els diners es van recaptar pel mètode d’un euro per cada corredor que arribara a meta, un premi a l’esforç que va aportar el col·laborador principal de la Mitja Marató València, la Fundació Trinidad Alfonso.

Un nou reconeixement per a completar la històrica 24a edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, amb rècord en sòl espanyol en hòmens, sexta millor marca de la història, nombre més gran de participants de sempre i, ara, el nou registre solidari que quedarà per als annals en el Llibre Guinness dels Rècords. Un reconeixement més per a una ciutat que viu de cara al running.

Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso.
Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Notícies relacionades