x

Deu raons per a no perdre’s la Mitja Marató València Trinidad Alfonso en 2015

5 juny, 2015

La Mitja Marató de València Trinidad Alfonso, per la seua mitjana en els últims anys, ha sigut catalogada per la RFEA com la millor de tota Espanya. Quins són les raons per a que la Mitja Marató València Trinidad Alfonso encapçale la llista dels 21,097 Km més estimats pels runners? Ací et donem deu raons per les quals no et pots perdre esta gran prova de fons a la Ciutat del Running.

1407-media-maraton-valencia-101

 

1.- Ha sigut la Mitja Marató més ràpida del món en 2014. Són quatre anys consecutius sent la mitja marató més ràpida d’Espanya i en 2014 es va aconseguir el rècord en sòl nacional amb l’extraordinari temps de 58:48 marcat pel kenyà Abraham Cheroben i ser la sisena marca històrica del món i la millor en 2014.

2.- El seu circuit, la millor carta de presentació. És sens dubte el millor dels actius d’esta gran prova. De la València marítima a la històrica. Descobreix-ho a través del següent enllaç.

3.- Perquè es corre en la ciutat del Running. Si alguna cosa té València, és que és la ciutat on més de carreres, tant de major com a menor kilometraje, se celebren.

4.- Per la grandíssima evolució en l’assistència. 10.524 corredors en 2014, suposen un 460% més que en 2011. La carrera ha multiplicat per cinc el seu cens en les seues últimes quatre edicions, i en 2014 va atraure a més de 800 corredors estrangers –procedents de 41 països i que van representar un notable 8% del total–

5.- És record Guinness en solidaritat. La Mitja Marató València Trinidad Alfonso és una carrera que contribueix amb la societat establint llaços de compromís. En 2014, va aconseguir entrar en el llibre Guinness dels rècords, amb la major aportació a una entitat solidària d’una Mitja Marató, gestada a través de la recompensa en forma de donació de l’esforç dels corredors arribats a meta.

6.- València és una ciutat ideal per al turisme esportiu. La prova es desenvolupa en una estació de l’any idònia per al turisme per la capital del Turia i sens dubte no us deixarà indiferents. A més, les múltiples possibilitats i paquets turístics que s’ofereixen, són ideals per a descobrir la ciutat. Descobreix-los ací.

7.- Perquè la seua qualitat tècnica com a prova està reconeguda per destacats organismes. A més de ser qualificada com la millor carrera en el territori nacional segons la RFEA, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso compta amb l’Etiqueta de Plata de la IAAF.

8-En 2015, la prova celebra el seu 25é aniversari. El 18 d’octubre de 2015 se celebrarà la 25ª edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Celebrada ininterrompudament des de 1990. Una gran tradició esportiva, cada vegada amb major projecció internacional.

9.- Gaudiràs d’animacions durant tot el recorregut. Córrer pels carrers de València mai serà avorrit. Mostra d’açò és el gran ambient que en cada encreuament trobaran els participants. Les Falles i les seues animacions, els grups de percussió… i sobretot, gent al pas animant als corredors que no faltarà mai a València.

10.- I perquè és el teu repte per a 2015. Per la ment d’un corredor passen moltes coses, però la decisió dels reptes i el fet de superar-se a un mateix, mai deu faltar. Siga el que siga el teu objectiu en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, amb el teu esforç, segur que ho aconseguiràs.

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

 

Notícies relacionades