x

Declaracions dels guanyadors de la Mitja Marató València 2019: Yomif Kejelcha i Semberi Teferi

28 octubre, 2019

Els guanyadors de la 29a Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, Yomil Kejelcha i Sembere Teferi, van comparéixer en la roda de premsa posterior a la carrera per a mostrar les seues impressions, amb Paco Borao, director de la carrera.

.

Paco Borao va assenyalar que “felicitem els dos guanyadors i lamentem que Sifan haja tingut dos caigudes que han marcat la carrera. Hem tingut una bona carrera en general, encara que no hem aconseguit l’objectiu que volíem en la part femenina, però un any més tenim un guanyador per davall de l’hora en hòmens”.

Sembere Teferi, vencedora femenina amb 1:05:32 per davant de Sifan Hassan i Joan Chelimo, va reconéixer que “estic molt contenta d’haver guanyat a València. M’he trobat molt bé i ha sigut un bon dia”.

Yomif Kejelcha, guanyador amb un temps de 59:05, va afirmar que “ha sigut la meua segon mitja marató i, encara que he tingut una ferida al peu, he pogut córrer ràpid i guanyar. Però m’hauria agradat millorar el meu temps, encara que vaig tindre forces per al sprintfinal en la disputa amb altres corredors”.

Per la seua part, Sifan Hassan, una de les favorites i que va ser segona amb 1:05:53, va haver de reposar-se a dos caigudes patides en el recorregut, i a pesar d’això va acnseguir pujar al pòdium. I es queda amb ganes de tornar a córrer ràpid a València: Sifan: “Estic contenta d’estar a València, però ha sigut una pena patir dos caigudes”.

Notícies relacionades