x

4.900 corredors inscrits a la Marató València i 3.000 a la Mitja Marató en campanya promocional

10 gener, 2017

Començar a córrer la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha tingut un benefici important per als 8.000 corredors inscrits en la campanya de llançament i de Nadal “1€ per quilòmetre”.

Beneficiant-se de preus de 42 i 21 euros, per a la Marató i Mitja Marató València, respectivament, els corredors que volen disfrutar de les primeres carreres d’Espanya amb Etiqueta d’Or de la IAAF han mostrat la seua fidelitat a les proves de la ciutat del running.

Un total de 4.900 inscrits a la prova de 42,195 quilòmetres i 3.000 corredors apuntats a la distància de mitja marató han reservat la seua participació en les edicions de 2017 el primer mes d’inscripcions. La 10K València Trinidad Alfonso registra ja 695 corredors.

Aprofitar els packs per a córrer més barat a València

Una vegada finalitzada la campanya promocional, arranca el segon tram d’inscripció, que es perllongarà fins al 30 de juny, amb preus de 50 euros per a la Marató i 25 euros, la meitat, per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. El 10K València manté el preu de 15 €.

A més, els corredors que vulguen córrer més quilòmetres a la ciutat del running es veuran beneficiats dels packs d’inscripció que arranquen en este segon tram, ja que apuntar-te a dos proves tindrà descompte per als corredors que combinen Marató i Mitja, o Mitja i 10K, a més dels qui compren els seus dorsals per a Marató i acompanyant de 10K, ja que com que se celebren al mateix temps no poden ser per al mateix corredor.

D’esta manera, els corredors que repetisquen a València tindran descomptes de 3, 5 i 7 euros segons la modalitat d’inscripció triada, i d’esta manera es mantenen els mateixos preus conjunts dels packs de l’any anterior, quan es va estrenar esta opció.

banner_-511x142px_tienda4

banner_-511x142px_tienda5

banner_-511x142px_tienda6

SIGA QUIN SIGA EL TEU OR, L’ACONSEGUIRÀS A VALÈNCIA

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar