x

Córrer i compartir més quilòmetres en Valencia Ciudad del Running té premi

10 gener, 2017

Valencia Ciudad del Running vol premiar la fidelitat i el major nombre de quilòmetres recorreguts en les seues millors proves. Per esta raó, amb l’arribada del segon tram d’inscripció de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València, vigent fins al 30 de juny de 2017, els corredors que formalitzen la inscripció a estes dos proves, o les combinen amb el 10K València paral·lel a la Marató, tindran descomptes en el preu de les seues inscripcions.

Córrer Mitja Marató i Marató té premi

D’esta manera, els corredors que s’inscriguen conjuntament a la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, per a córrer les dos proves el 19 de novembre i el 22 d’octubre, tindran un descompte de set euros pel que fa al tram actual, que es perllonga fins al 30 de juny. Córrer en 2017 les dos primeres proves Etiqueta Or de la IAFF tindrà un preu de 68 €, amb set euros de descompte.

Primer la Mitja i després el 10K

A més, els corredors que vulguen disfrutar del 10K València Trinidad Alfonso el 19 de novembre, després d’haver corregut la mitja marató més ràpida d’Espanya, també poden beneficiar-se de descomptes en els preus de les dos proves adquirint els dorsals de manera conjunta. Esta combinació té un preu de 35 €, amb cinc euros de descompte sobre el preu actual de les dos proves per separat.

Compartir amb un altre corredor Marató i 10K València

Finalment, aquells corredors que vulguen compartir amb una altra persona l’experiència de viure la Marató i el 10K València Trinidad Alfonso, que se celebren de manera conjunta el 19 de novembre, també poden beneficiar-se de descomptes en els preus de les dos proves adquirint els dorsals conjuntament. Esta combinació té un preu de 62 €, amb tres euros de descompte.

 

 

Notícies relacionades