x

“Regala Running”, la campanya nadalenca per a Marató, Mitja Marató i 10K València

19 desembre, 2016

Els corredors i amants del running podran disfrutar dels seus desitjats regals en les dates nadalenques que s’acosten, ja que regalar l’experiència de córrer i disfrutar de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, o la 10K paral·lela, serà més senzill que mai.

Aprofitant-se dels avantatges de preu de la promoció de llançament, qualsevol usuari podrà adquirir un dorsal per a regalar a una altra persona i personalitzar-lo amb el missatge que vulga, des de la nova plataforma d’inscripcions de Valencia Ciudad del Running. D’esta manera, la Marató València, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, o la Mitja Marató, volen posar-ho més fàcil que mai als corredors i a les persones que busquen un regal especial per a estes dates.

boton_245x68px_regala_mmvta_val

boton_245x68px_regala_mvta_val

boton_245x68px_regala3

Amb el títol Regala Marató, Regala Mitja Marató o Regala 10K es podrà adquirir l’anhelat dorsal per a les dos millors carreres d’Espanya en 21 i 42K, o garantir-se la participació en la 10K València Trinidad Alfonso, que està limitada a 8.500 dorsals.

Passat el Nadal, este model Regala Running quedarà actiu per als qui vulguen usar-lo amb altres esdeveniments, com ara aniversaris, Dia del Pare o regals per qualsevol altre motiu.

Aprofitar la campanya “1 € per quilòmetre”

Fins al pròxim 9 de gener, el preu de la Marató és de 42 euros, mentre que el de la Mitja Marató és de 21 euros, dins de la campanya de llançament “1 euro per quilòmetre”, a la qual tindran dret els inscrits a les dos primeres proves amb Etiqueta Or de la IAAF a Espanya.

 

Notícies relacionades