x

10K Valencia Trinidad Alfonso obri inscripcions i fixa el seu límit en 7.000 dorsals per a l’edició del 2019

17 desembre, 2018

L’organització de la 10K Valencia Trinidad Alfonso obri inscripcions per a l’edició del pròxim 1 de desembre de 2019 i anuncia que el nombre màxim de dorsals disponibles per a la cita és de 7.000 corredors.

.

Salida 10K Valencia Trinidad Alfonso

Després d’analitzar el creixent cens de la Marató, i sempre d’acord amb l’objectiu de vetlar per la màxima qualitat del servei i seguretat dels participants, es decidix fixar el nombre màxim de dorsals per a esta cita que es corre de manera paral·lela a la Marató, però que compartix la mateixa eixida i meta, i també l’espai a la fira del corredor.

Els 7.000 dorsals per a la pròxima edició de la 10K Valencia Trinidad Alfonso, que té l’Etiqueta Bronze de la IAAF per als seus ràpids 10.000 metres, ja es poden adquirir en la web a un preu fix de 25 €, amb la previsió d’esgotar-se en pocs mesos amb este nou límit màxim d’inscripcions.

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/H-7oUw” target=”blank” background=”#FFD100″ color=”#030000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te a la 10K Valencia Trinidad Alfonso 2019[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar