x

The Color Run arriba a València: cinc quilòmetres per a divertir-se a tot color

22 setembre, 2015

The Color Run by Desigual arriba per primera vegada a València este pròxim diumenge 27 de setembre. La capital del Túria serà la tercera ciutat espanyola que albergue l’esdeveniment. La cita permetrà als més de 6.000 participants disfrutar d’un traçat de 5 quilòmetres corrent o caminant ple de diversió, amb eixida i meta a la Marina Reial, tot passant pel pont llevadís en un singular lloc.

Es tracta d’una carrera que unix color, diversió, esport i música, la mescla perfecta que definix la marca espanyola. Els cinc quilòmetres de què consta la prova, sense límit de temps, on l’objectiu és exalçar els valors d’una vida saludable i disfrutar d’una jornada divertida amb la família i els amics, ja que els participants poden afrontar la cita tant de manera individual com en equips sense límit d’integrants i amb eixides escalonades per a evitar aglomeracions en el circuit previst per l’organització.

Foto_Color_Run

Durant el recorregut es marcaran quatre punts quilomètrics; taronja, verd, rosa i blau. En estos punts, un grup format per 40 voluntaris anirà tacant tots els participants amb pols de colors 100% segurs (midó de dacsa pintat) amb la finalitat que tot el món arribe a la meta amb la major diversitat cromàtica possible.

Els inscrits es trobaran amb una de les bosses del corredor més completes del panorama nacional, ja que dins de la bossa rebran unes ulleres de sol, una cinta per al cabell, una camiseta, una motxilla i diversos regals més.

Les inscripcions en la web oficial de l’esdeveniment estaran disponibles fins a última hora del dijous 24.

Notícies relacionades