x

Primera edició dels Premis Fallers València Ciudad del Running per a reconéixer els millors ninots

9 desembre, 2014

La Fundació Trinidad Alfonso i el periòdic Superdeporte convoquen la primera edició dels Premis Valencia Ciudad del Running a les escenes falleres que millor reflectisquen el món de l’atletisme popular a la ciutat de València. Totes les comissions que formen part de la Junta Central Fallera de València poden participar en el concurs i optar als diferents premis. Per a fer-ho, només cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça fallas.superdeporte@epi.es.
fallas

El director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso, José Puentes, explica així l’objectiu d’estos nous premis: “Busquem les escenes i els ninots que representen amb més enginy el món del running a la ciutat de València, els que millor resumisquen l’esperit de Valencia Ciudad del Running, a través de valors com l’esforç, la superació…”. Per a José Puentes, “les falles representen la societat valenciana i, per tant, el món de l’atletisme popular ha de tindre també cada vegada més protagonisme en els monuments”.

Firma del convenio Premios Running Fallero.
Firma del conveni Premis Fallers Valencia Ciudad del Running.

3.000 euros en premis

Les falles que s’inscriguen en els I Premis Fallers Valencia Ciudad del Running optaran a importants premis. La falla guanyadora s’emportarà 2.000 euros; la segona classificada, 600 i la tercera, 400. També hi haurà premis per a les comissions infantils: tant el primer com el segon i el tercer lloc rebran un berenar per a tota la comissió a càrrec de la Fundació Trinidad Alfonso en una data que s’acordarà amb cada una de les falles premiades. A més, tots els guardonats rebran el clàssic Palé Brodat acreditatiu del premi que serà atorgat per la Junta Central Fallera en la cerimònia oficial d’entrega de premis que se celebrarà com és habitual el 17 de març a la plaça de l’Ajuntament.

Un jurat mixt integrat per representants de la Fundació Trinidad Alfonso i Superdeporte, juntament amb algun representant del món de l’atletisme popular valencià, serà l’encarregat d’elegir els premiats. Seguint el procediment habitual de la Junta Central Fallera, el jurat visitarà les comissions que s’hagen inscrit al concurs el 16 de març al matí i comunicarà el seu veredicte a la Junta Central Fallera.

Vinculació al món faller

Amb esta nova iniciativa, la Fundació Trinidad Alfonso continua estretint llaços amb el món faller. Els Premis Fallers Valencia Ciudad del Running s’unixen al I Premi Running Faller que debutava el passat mes d’octubre en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i que també va formar part de la Marató del diumenge 16 de novembre. Igual que en la Mitja Marató, el Premi Running Faller tindrà dos categories: “Corre per la teua falla”, que al seu torn engloba a 3 premis: Millor marca masculina, Millor marca femenina i Falla amb nombre més gran de participants que acaben la carrera i “Anima la teua falla”, que atorgarà els premis a la falla amb millor ambientació, a la més nombrosa i a la més original.

Las Fallas, volcadas con el Maratón.
Les Falles, volcades en la Marató.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar