x

Mohattane i Marta Esteban lideren la volta del Circuit amb 4.400 ‘runners’

13 setembre, 2015

Un total de 4.407 corredors van creuar l’arc de meta en la 39a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, setena prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València que, a més, suposava el retrobament dels corredors amb l’asfalt valencià després de la parada estival en Valencia Ciudad del Running.

Per davant de tots va quedar Mohammed Mohattane (19:23), que ha entrat a la meta amb 16 segons d’avantatge sobre el segon classificat, Hicham Ettaichmi (19:39). La tercera posició ha sigut per a Adil El Hand, que va finalitzar la prova en un temps de 19:43.
Mohammed Mohattane San MarcelinoMARTA ESTEBAN San MarcelinoEn dones no hi ha hagut sorpreses i, una vegada més, la victòria ha sigut per a Marta Esteban. L’atleta del Serrano Club de Atletismo, que suma la seua sisena victòria en este Circuit, ha completat els 6.300 metres del traçat en un temps de 20:46. Raquel Landín, que va guanyar la prova en l’edició passada, s’ha hagut de conformar amb la segona plaça després de parar el crono en 22:04. Per darrere d’ella va quedar Fátima Ayachi, amb un temps de 23:05.

La pròxima cita del Circuit serà el 4 d’octubre amb la VI Volta a Peu de les Falles de València “Col·legi Art Major de la Seda”, que és una de les proves més multitudinàries del Circuit pel seu atractiu recorregut: el centre històric de la ciutat.

Consulta la classificació d’esta carrera..