x

Organitza el viatge – Welcome To Valencia

Si estàs interessat a gestionar la reserva directa d’un hotel i aprofitar al màxim el viatge a València, tens a la teua disposició la plataforma www.welcometovalencia.com amb 53 hotels i apartaments adherits.

Organiza tu viaje al Maratón Valencia

Paquets turístics per a viatjar a la Marató Valencia

En el web WelcomeToValencia podràs gestionar tots els serveis que necessites per al teu viatge i estada en la ciutat del running, i així només t’has de preocupar de triar la prova en què vols participar, agafar les sabatilles i disfrutar de les millors carreres d’Espanya.

Organiza tu viaje al Maratón Valencia

Serveis per al corredor:

  • Millor preu garantit en habitacions del programa.
  • Cancel·lació per lesió sense gastos.
  • Late check-out (fins a les 16 h) el dia de la carrera.
  • Serveis especials en hotels (gimnàs, piscina…).
  • Desdejuni maratonià des de les 06:00 hores
  • Trasllats a la zona d’eixida i retorn inclosos el dia de la carrera, en hotels situats a més de 2 km (per a corredors i acompanyants).
  • Ofertes especials per a grups (més de 20 corredors).

[vcr_button url=”http://welcometovalencia.com/evento/index/2/maraton-valencia-trinidad-alfonso-edp-10k” target=”blank” background=”#D5BA68″ color=”#24211c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: map-marker” icon_color=”#181813″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Entra en la Welcome To Valencia i planifica el viatge a la ciutat del running[/vcr_button]


A més, la Marató Valencia facilita l’arribada de corredors i acompanyants a Valencia Ciudad del Running, que es beneficiaran de descomptes en els vols operats per KLM Royal Dutch Airlinesi Iberia.

Si el participant o acompanyant compra els bitllets d’anada i tornada a València amb KLM Royal Dutch Airlines, i la seua sòcia Air France, els dies pròxims a la prova, obtindrà un 15 % de descompte

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/noticias-vcr/la-aerolinea-klm-ofrece-descuentos-especiales-a-los-corredores-del-medio-maraton-y-maraton/” target=”blank” background=”#030202″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Coneix el descompte KLM i Air France [/vcr_button]

Descuento Iberia Maratón Valencia 2018

Per la seua part, els corredors i acompanyants que viatgen a València, Madrid i Alacant entre els dies 26 de novembre i 9 de desembre, set dies abans i set després del gran esdeveniment, es beneficiaran d’un 10 % de descompte si compren els bitllets amb Iberia.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton-noticias/viaja-con-iberia-al-maraton-valencia-descuentos-en-tus-vuelos/” target=”blank” background=”#030202″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#f6f6f6″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Coneix el descompte Iberia [/vcr_button]

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar