x

La Mitja Marató València suma EDP com a patrocinador oficial per a tres edicions

10 febrer, 2017

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso suma un nou patrocinador oficial a la carrera de 21,097 quilòmetres més ràpida d’Espanya. La firma energètica EDP s’incorpora a la família de la mitja marató valenciana, prova organitzada per la SD Correcaminos i que celebrarà el 22 d’octubre de 2017 la 27a edició.

Igual que ja va ocórrer amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP l’any passat, la firma d’esta nova unió suposarà un important impuls d’energia per a la que és la millor prova de l’RFEA en els últims anys i la primera carrera amb l’Etiqueta Or de la IAAF que es va córrer a Espanya.

Així, el nom oficial de la prova a partir d’ara passa a ser Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, a la qual se suma el nom d’esta puixant firma d’energia i el logo en la denominació de la carrera en les pròximes tres edicions de la prova a Valencia Ciudad del Running.

La firma té previst posar en marxa diferents accions per a beneficiar els corredors inscrits a la Mitja Marató València amb la seua arribada a esta prova.

[vcr_note note_color=”#f89e28″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Sobre EDP EDP és un grup energètic internacional líder en creació de valor, innovació i sostenibilitat. Forma part de Dow Jones Sustainability Indexes (World i STOXX) i és, a més, capdavanter mundial en energia renovable. A Espanya, EDP és una companyia de referència en el mercat energètic, present en la generació, distribució i comercialització d’energia elèctrica, gas natural i serveis, amb una cartera de més de dos milions de clients en tot el país. EDP és capdavanter en gas a Cantàbria i el País Basc, així com a Astúries, on també és l’operador elèctric de referència.[/vcr_note]

Notícies relacionades