x

La Mitja Marató Valencia obri inscripcions per a 2019 premiant els seus corredors més fidels

29 octubre, 2018

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha obert inscripcions per a la 29a edició, que tindrà lloc el 27 d’octubre de 2019, amb l’objectiu de continuar creixent en la participació popular, que enguany ha batut el rècord d’inscripcions amb 15.500 dorsals.

medio-maraton-valencia-2018

Després de la recent edició viscuda en Valencia Ciudad del Running, en la qual es va aconseguir el rècord del món de la mà d’Abraham Kiptum (58:18), i que confirma esta prova com la més ràpida del món, la Mitja Marató vol agrair als corredors la seua fidelitat, per la qual cosa totes les persones que es van apuntar el 2018 tindran un preu especial fins al 31 de desembre, i es podran inscriure fins a este dia per 21 euros, de manera que es manté el preu més econòmic de les últimes edicions. La resta de corredors interessats a participar en la millor mitja marató d’Espanya en 2019 podran adquirir els seus dorsals a 25 euros fins al 30 de juny.

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/promo/form-user-promo.php?langPR=es&codPromo=HUGLCGXA” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#170000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: angellist” icon_color=”#080000″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscríbete con descuento si corriste el Medio Maratón Valencia 2018[/vcr_button]

Es podrà triar mànega curta o tirants

A tots els corredors que hagen confirmat la inscripció abans d’esta data, l’organització de la prova, a càrrec de l’SD Correcaminos, els donarà l’opció de triar camiseta de mànega curta o tirants durant el procés d’inscripció. D’esta manera, la Mitja Marató Valencia intenta incentivar i premiar la inscripció dels seus corredors amb previsió per a dimensionar la prova d’acord amb les xifres d’inscrits i continuar mantenint els elevats nivells de qualitat i seguretat que l’han caracteritzada.

Una de les novetats de cara a la pròxima edició de la prova és la possibilitat de triar el tipus de camiseta de Luanvi -mànega curta o tirants- que rebran en la bossa del corredor. Esta opció estarà disponible en el formulari d’inscripció fins al 30 de juny de 2019.

Camiseta Mitja Marato Valencia

Després d’esta data, els preus per a córrer la primera mitja marató Etiqueta Or de la IAAF augmentaran a 37 euros fins al 30 de setembre i a 50 euros a partir de l’1 d’octubre, premiant que el corredor s’apunte abans de manera més econòmica.

D’aquesta manera, la Mitja Marató Valencia intenta incentivar i premiar la inscripció dels seus corredors amb previsió per tal de dimensionar la prova d’acord amb les xifres d’inscrits i seguir mantenint els nivells de qualitat i seguretat alts que l’han caracteritzada fins ara. Després d’analitzar al detall l’edició passada, s’anunciarà el límit màxim de dorsals i corredors per a l’edició següent.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/mitja/inscripcions-mitja-marato/” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#170000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: angellist” icon_color=”#080000″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Inscriu-te a la Mitja Marató Valencia 2019[/vcr_button]

Notícies relacionades