x

Campanya nadalenca ‘Regala un dorsal’ per a les carreres de Valencia Ciudad del Running

20 desembre, 2018

Córrer en les millors carreres en Valencia Ciudad del Running es pot convertir en el millor regal per a este Nadal. Una eficaç solució i un gran regal per al receptor que podrà gaudir el 2018 del IAAF /Trinidad Alfonso Campionat del Món de Mitja Marató València 2018 al març o, ja a la tardor, de la Mitja Marató, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP o la 10K que se celebra de manera paral·lela.

I és que la plataforma d’inscripcions de Valencia Ciudad del Running ha activat ja l’opció de poder adquirir i regalar (presencialment o enviant per correu electrònic) un dorsal a la persona que vulgues, amb la dedicatòria que tu tries i el motiu que preferisques (Nadal, Reis Mags, aniversaris…).

Tan sols has de triar la carrera que vulgues regalar i finalitzar el procés de compra perquè el destinatari del regal complete la inscripció amb les seues dades personals i esportives per a la carrera.

Regala Dorsal 10K

Regala Dorsal Maratón Valencia

1 – Personalitza el teu regal i la forma d’enviament 

Pots personalitzar la inscripció que vages a regalar de la manera següent:

  1. Tria algun dels models de personalització proposats: Regal (per defecte), Nadal, Reis, Aniversari, Enamorats…
  2. Personalitza dades per al regal, com ara el nom de qui l’envia i a qui va dirigit, i també un text de dedicatòria d’un màxim de 140 caràcters.
  3. Indica les dades del receptor del regal perquè li arribe una còpia per correu electrònic.

2 – Emplena les teues dades de compra

S’han d’emplenar totes les dades d’este apartat: nom, cognoms, DNI-passaport i adreça electrònica i acceptar les normes d’inscripció. Una vegada fet, prem el botó Continuar per a passar a fer el pagament i finalitzar el procés.

3 – Fes el pagament

Fes el pagament en línia per mitjà de targeta bancària.

Una vegada fet el pagament es generarà un document PDF en format de targeta digital que se t’enviarà a tu i directament al destinatari del regal si has emplenat les seues dades.
La targeta inclou un codi (també en format QR) perquè la persona que rep el regal el puga canviar fins a la data límit que s’indique.

regala running

Notícies relacionades