x

FAQ cancel·lació Marató València

Cancelación Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP

Després de rebre un correu electrònic, podràs triar entre estes opcions des del 15 de setembre fins al 6 de desembre de 2020:

1-Canviar la teua inscripció per una plaça per a l’edició en 2021 (5 de desembre de 2021):

  • No hauràs d’abonar res.
  • Mantens tots els drets de la teua inscripció (opció de canvi de titular, devolució de la teua inscripció en cas de lesió…).
  • Mantens els extres que hages contractat (assegurança, gravat de medalla, ponxo, BreakFast Run).

2-Sol·licitar la devolució del 100 % de l’import de la inscripció.

  • Els servicis extres contractats també seran reintegrats.
  • Si vas triar sumar l’aportació solidària a la teua inscripció, no es retornaran eixos 3 €, ja que seran destinats a Save the Children, entitat solidària d’enguany, com estava previst juntament amb la resta d’aportacions.
  • Et farem la transferència a partir de novembre i la rebràs al cap de pocs dies en el compte bancari que ens indiques.

3-Renunciar a l’import d’inscripció 2020 com a compromís amb l’organització, que es ressent de la suspensió d’un esdeveniment en el qual treballa des de fa mesos.

  • Inclou reserva de plaça garantida per a l’edició en 2021 (5 de desembre de 2021).
  • T’hi podràs inscriure pagant el preu del primer tram durant un període de temps preferencial.

4-Participar en la prova del 40é aniversari enguany, 2020, de manera no presencial corrent a la meua ciutat la 4.0 Marató València Trinidad Alfonso EDP 2020 Virtual Edition. Podràs triar esta opció fins al 15 d’octubre, ja que després cal preparar la caixa especial pel 40é aniversari que rebràs amb:

  • Camiseta Luanvi, edició especial 40é aniversari.
  • Medalla finisher del 40é aniversari d’esta edició.
  • Gym-sack de la Marató València
  • Pla d’entrenament 4.0 de José Garay, entrenador de CA Serrano.
  • Dorsal personalitzat.
  • Polsera de la Marató València.
  • Llibre/revista especial 40é aniversari.
  • Inclou inscripció preferencial (fins a esgotar dorsals disponibles) per a l’edició en 2021 (5 de desembre de 2021) amb l’opció d’inscriure-t’hi pagant el preu del primer tram durant un període de temps preferencial.

Si estaves inscrit per a la Marató València 2020, rebràs un correu electrònic a la mateixa adreça amb la qual et vas registrar. Ahí trobaràs l’explicació dels passos que has de seguir.

Si no veus eixe correu, revisa la safata de correu no desitjat per si el teu servidor l’ha enviat ahí.

Recorda que, en qualsevol cas, has de confirmar un registre previ introduint en el nostre sistema el teu DNI, la data de naixement i l’adreça electrònica perquè validem que eres tu qui està decidint sobre la teua inscripció.

Gestiona la teua sol·licitut

Podràs triar què vols fer amb la teua inscripció d’enguany fins al 6 de desembre de 2020, encara que l’opció de participar en la 4.0 Marató València Trinidad Alfonso EDP 2020 ‘Virtual Edition’ només estarà disponible fins al 15 d’octubre, ja que hem de preparar i enviar-te on ens digues la teua caixa del 40é aniversari.

Si no has triat cap de les opcions abans del 6 de desembre, eliminarem la teua inscripció en 2020. Això es deu al fet que no podem bloquejar places per a l’edició de 2021 de corredors dels quals no hem rebut cap resposta.

Si tries la devolució de la teua inscripció, començarem a gestionar el reembossament mitjançant transferència al compte bancari que ens indiques a partir de novembre.

Encara que t’hages inscrit usant una targeta de crèdit, et demanem el número de compte bancari perquè pugues triar on vols rebre l’abonament, siga perquè hages canviat de banc o perquè la teua targeta haja caducat o bé perquè l’hages perduda. Fixa’t bé i escriu atentament tots els números del compte bancari. Així, ens assegurarem que no hi haja cap problema amb la devolució.

Per descomptat. Tot i que no sabem encara quin serà el límit de participants que fixem per a la pròxima edició, si decidixes assegurar-te la plaça amb la inscripció, no hauràs de preocupar-te de res, ja que no hauràs d’abonar cap quantitat extra encara que la prova tinga un preu diferent del que tu vas pagar o hi haja un màxim de participants. Tens plaça assegurada per a la Marató València 2021.

En la nostra àrea d’Autogestió podràs modificar les opcions que vulgues, fins i tot tornarem a preguntar-te per la talla de camiseta i altres opcions a partir de l’any que ve.

La data límit per a triar sobre la inscripció de la Mitja Marató va finalitzar el 31 d’agost. Si no vas fer res, automàticament la teua inscripció a la Mitja Marató València ha passat, amb tots els servicis i extres contractats, a 2021, i podràs continuar gestionant-la quan s’òbriguen les inscripcions de l’any que ve.
Ara només pots decidir sobre la Marató València.

Si tries la devolució de l’import, se’t retornarà la part corresponent a la Marató, independentment de l’opció que triares sobre la Mitja Marató en el seu moment.

Si en el procés d’inscripció vas abonar l’assegurança de cancel·lació, esta continuarà vigent en 2021 si has decidit traslladar el teu dorsal al pròxim any.
Si sol·licites la devolució del teu import, l’import de l’assegurança també te la retornaran. Si tries l’opció de córrer la 4.0 Marató València, perds el dret de l’assegurança de cancel·lació.

Totes les inscripcions gratuïtes de patrocinadors i marques col·laboradores que han sigut repartides via directa o via concursos o similars han de rebre el mateix correu que qualsevol inscrit, en el qual se’ls oferirà passar la inscripció a 2021. Fixa’t bé i fes la gestió en el termini indicat.

Si Luanvi et va donar un codi i et vas inscriure després de fer una compra en la Fira del Corredor de 2019, t’arribarà el mateix correu que als altres d’inscrits perquè tingues l’opció de passar el teu dorsal a l’edició de 2021, opció que et recomanem.
No et podem retornar els diners perquè la compra que vas fer va ser de material i no d’un dorsal. El dorsal va ser un regal després de la compra.

Sí, t’hi podràs apuntar després al preu d’eixida de la 4.0 Marató València Virtual Edition, que serà de 120 euros. D’esta manera, tindries plaça garantida en 2021 i podries, després d’abonar el preu, participar en la 4.0 Marató València Virtual Edition i rebre a ta casa el kit de productes.

Sí, pots triar l’opció de sol·licitar la devolució per a rebre l’import de la teua inscripció d’enguany, 2020. I podràs apuntar-te després a la 4.0 Marató València Virtual Edition abonant el preu de la prova, que serà de 120 euros, quan s’òbriguen les inscripcions.

Sí, t’hi podràs apuntar després abonant el preu de la prova virtual, que serà de 120 euros, quan s’òbriguen les inscripcions.

No, en cas que el teu dorsal per a la Marató València 2020 tinguera un import inferior al que costa la 4.0 Marató València Virtual Edition, la teua inscripció es trasllada automàticament i no hauràs de pagar res més. Recorda que només pots triar una opció i has d’optar per la que més et beneficie o abellisca.