x

16.316 euros solidaris de la Marató València per a ANAR

10 desembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP ha volgut reconéixer, un any més, l’esforç de cadascun dels participants durant la prova i en tots els seus entrenaments per aconseguir superar els 42.195 metres de la carrera valenciana guardonada amb l’etiqueta d’or de la IAAF.

Per cada participant que ha creuat la línia de meta de la prova, la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, junt amb l’organització han decidit donar 1 € a l’entitat benèfica de la 36a edició de la Marató València, la Fundació d’Ajuda a Xiquets i Adolescents en Risc (ANAR). Esta associació tracta de defendre i promocionar els drets dels més joves a Espanya i Llatinoamèrica, i els brinda ajuda psicològica, social i jurídica a través d’un correu o telèfon gratuït sempre que ho necessiten o estiguen en perill de risc.

La prova ha sumat un total de 16.316 runners pels que la Marató València Trinidad Alfonso entregarà a ANAR tants euros com a participants hagen completat la distància. A més, l’entitat solidària rebrà la suma de les aportacions de 3 euros que han fet els corredors en les seues inscripcions, així com allò que s’ha obtingut en els esdeveniments paral·lels Impuls-a València, Breakfast Run i la Mini Marató València MAPFRE.

El total de l’aportació solidària de la Marató València pels runners que han finalitzat la prova ascendix a 16.316 €.

D’esta manera, l’edició de 2016 torna a batre el rècord de participació, de finishers i, per tant, el de l’euro solidari.

dae5a4f2-202b-489a-ba2c-bae46bbe896c

Notícies relacionades