x

Marató Fotogràfica

La Marató Fotogràfica és una activitat única dins de la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Tan importants són els corredors com els seus acompanyants que van a animar-los. Per açò aquesta acció tracta d’involucrar a tots aquells amics i reunits de corredors perquè siguen partíceps de la Marató València Trinidad Alfonso EDP no corrent, però sí fent fotos.

Aquest al·licient, com és la Marató Fotogràfica, s’ha convertit ja en un costum perquè participen de la carrera els que no es posen les sabatilles. Els premis, destinats a incentivar la participació, es reparteixen àmpliament entre els 30 finalistes, els 4 guanyadors, els premiats a fotos de temàtica concreta i els obsequis que reben tots els participants.

No importa el lloc ni l’hora. Des de l’inici del matí, amb els moments previs a la prova, fins a la recollida de tots els estris i restes de la carrera, qualsevol fotografia està permesa per a il·lustrar de la teua mà el que és la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Perquè córrer mola, però poder explicar-ho també forma part d’açò.

maraton-fotogrs

[vcr_button url=”http://www.maratonfotograficovalencia.com/inscribete-ya/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#121413″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Més informació Maratón Fotográfico[/vcr_button]