x

La Volta a Peu València Caixa Popular presenta una 63ª edició renovada i il·lusionant

4 maig, 2016

La carrera amb més història de la ciutat, organitzada per la SD Correcaminos, prepara la seua pròxima cita per al diumenge 15 de maig a les 10 hores. Com és habitual, el punt de partida i d’arribada se situarà al Passeig de l’Albereda i el circuit comprendrà grans avingudes i enclavaments emblemàtics. Això sí, la Volta a Peu València Caixa Popular no serà la mateixa que en anys anteriors en altres sentits, ja que en 2016 ha donat un salt a la recerca de consolidar-se com una prova per a tots.

Els detalls s’han donat a conéixer en l’acte de presentació celebrat aquest matí en el Palau dels Mercader. Allí, Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports del consistori local; Francesc Alós, responsable de Relacions Institucionals i de Responsabilitat Social Empresarial de Caixa Popular; Paco Borao, president de la SD Correcaminos i AIMS; i Pau Pérez Rico, director regional de Relacions Externes d’El Corte Inglés; han anat desgranant les novetats.

 

Volta a Peu_Presentación oficial

Entre elles destaca que s’ha anunciat que Volta a Peu València Caixa Popular tindrà per la seua 34ª edició de l’era moderna – 63ª de l’antiga – una camiseta commemorativa creada pel reconegut modista i dissenyador valencià Juan Andrés Mompó. Aquesta es lliurarà en finalitzar la carrera a totes les persones que disposen de dorsal i creuen la línia de meta.

Així mateix, en aquesta ocasió s’activarà un major nombre d’animacions al llarg del recorregut, de manera que tant els corredors com els ciutadans que acudeixen a recolzar la prova puguen gaudir d’una jornada completa dedicada al gust per les carreres a peu. A més, una vegada creuada la línia de meta, s’han programat diverses activitats, com una sèrie de tallers i jocs infantils oferits per Grup A Riure, que serviran perquè la festa de la Volta a Peu continue.

En definitiva, la intenció és millorar l’experiència d’aquesta tradicional cita mantenint el seu caràcter obert i social, d’aquí el lema Per a tots els peus amb el qual s’ha dotat a la carrera. Els interessats a participar poden inscriure’s fins al 13 de maig a la xarxa d’oficines de Caixa Popular i en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés.

camiseta_volta_peu2

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar