x

La Volta a Peu València Caixa Popular presenta una 63ª edició renovada i il·lusionant

4 maig, 2016

La carrera amb més història de la ciutat, organitzada per la SD Correcaminos, prepara la seua pròxima cita per al diumenge 15 de maig a les 10 hores. Com és habitual, el punt de partida i d’arribada se situarà al Passeig de l’Albereda i el circuit comprendrà grans avingudes i enclavaments emblemàtics. Això sí, la Volta a Peu València Caixa Popular no serà la mateixa que en anys anteriors en altres sentits, ja que en 2016 ha donat un salt a la recerca de consolidar-se com una prova per a tots.

Els detalls s’han donat a conéixer en l’acte de presentació celebrat aquest matí en el Palau dels Mercader. Allí, Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esports del consistori local; Francesc Alós, responsable de Relacions Institucionals i de Responsabilitat Social Empresarial de Caixa Popular; Paco Borao, president de la SD Correcaminos i AIMS; i Pau Pérez Rico, director regional de Relacions Externes d’El Corte Inglés; han anat desgranant les novetats.

 

Volta a Peu_Presentación oficial

Entre elles destaca que s’ha anunciat que Volta a Peu València Caixa Popular tindrà per la seua 34ª edició de l’era moderna – 63ª de l’antiga – una camiseta commemorativa creada pel reconegut modista i dissenyador valencià Juan Andrés Mompó. Aquesta es lliurarà en finalitzar la carrera a totes les persones que disposen de dorsal i creuen la línia de meta.

Així mateix, en aquesta ocasió s’activarà un major nombre d’animacions al llarg del recorregut, de manera que tant els corredors com els ciutadans que acudeixen a recolzar la prova puguen gaudir d’una jornada completa dedicada al gust per les carreres a peu. A més, una vegada creuada la línia de meta, s’han programat diverses activitats, com una sèrie de tallers i jocs infantils oferits per Grup A Riure, que serviran perquè la festa de la Volta a Peu continue.

En definitiva, la intenció és millorar l’experiència d’aquesta tradicional cita mantenint el seu caràcter obert i social, d’aquí el lema Per a tots els peus amb el qual s’ha dotat a la carrera. Els interessats a participar poden inscriure’s fins al 13 de maig a la xarxa d’oficines de Caixa Popular i en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés.

camiseta_volta_peu2

 

 

 

 

 

Notícies relacionades